Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pa 7 funti npr dodje 5 ili 7 bodija, dakle dodje te bodi 2 do 3 km a na pijaci je kod nas 6 km, kvalitet je neuporediv, peri deri bukvalno...i Tescovi su isto vrh
make up / Lauress, Taylor Made Minerals, Pure Luxe, Cosmetic House, Cheapsmells, Fragrance Direct, Beautyjoint, Abbamart, CherryCulture, Nonpareil Boutique, Coastal Scents, Sassy Minerals, Pork Daisy i Buyincoins, ELF UK, Sigma Make up, Feelunique, Cocktail Cosmetics, Rock The Catwalk, HQ Hair... odjeca i ostalo Asos, Dorothy Perkins, Topshop, Miss Selfridge...
moji favoriti bi bili Primark, TK maxx, Boots i Kiddicare ali na to jos cekamo...ni Mothercare ne dostavlja kod nas sto mi je nejasno kad vec imaju svoju prodavnicu u BGD...zar oni ne bi mogli dostavljati ovamo?
ovdje bogami sve skupo
koliko je ovo kod nas...ma meni nije jasno kako npr AS kod nas moze kostati i duplo skuplje npr ako je kod njih 300 KM kod nas je 650? zar je moguca tolika razlika? a najsmjesnije od svega je sto kod nas imas izbor od 5 AS i to je sve...dakle ne mozes birati, roba je zastarjela i plus je placas duplo skuplje?
koliko je ovo kod nas...ma meni nije jasno kako npr AS kod nas moze kostati i duplo skuplje npr ako je kod njih 300 KM kod nas je 650? zar je moguca tolika razlika? a najsmjesnije od svega je sto kod nas imas izbor od 5 AS i to je sve...dakle ne mozes birati, roba je zastarjela i plus je placas duplo skuplje?
e bas tako, mi smo totalno ograniceni s izborom
ne znam koliko je ovdje, al kad je par lego kockica 20KM, ovo mora da je vise od 70KM
< Poruku je uredio bananica -- 13.6.2011 23:51:26 >
a ovo je samo 15 bas smo mi zemlja sa velikim standardima
vrlo jednostavno...nase trziste je jadno, zato nam je sve tako i skupo...kad skontas da u sarajevu imas "najveci" izbor...pa sad skontaj kako je tek u drugim gradovima...zalosno...al je tako...ne mogu oni nabaviti kolicine koje bi im dale mogucnost da snize cijene...nasi trgovci zapravo nabavljaju po mpc...plus, naravno, sto svi zele 100% zaradu...nema postene konkurencije...nema postenih radnji...pa je sasvim logicno da su nam cijene duplo vece nego u zemljama koje stvarno imaju pravo potrosacko drustvo...jad i bijeda..nas svijet nema para...a i kad bi imao...nema tih navika...te vrste potrosnje...nama su jos uvijek pijace najkrcatije...najvise love se tu vrti...iako su pijace davno dostigle cijene nekih "markiranih" radnji
Imas u apotekama, ja sam se raspitivala prije neke 2g, kod nas u Tz moraju naruciti iz Sa, ali mislim da tamo ima u svakoj vecoj apoteci.bilo je nesto vise od 100KM. Ja sam tad i razliku bila naucila mislim da se zovu kompresorski...malo istrazi po netu, jer imaju razlike u onim kapljicama koje izbacuju.
Sad su oko 50 km, ima ih skoro u svakoj apoteci kod nas.
Možete li mi napisati gdje ste vidjele inhalatore po 50 km,jesu li kompresorski, da ne mislite na beby haler, oni su po 50 km. Pošto sam ja juče obišla apoteke po Slatini i svugdje su po 140 km i to nemaju na skladištu nego ih moraju poručiti, nisam pitala odakle.
Imas u apotekama, ja sam se raspitivala prije neke 2g, kod nas u Tz moraju naruciti iz Sa, ali mislim da tamo ima u svakoj vecoj apoteci.bilo je nesto vise od 100KM. Ja sam tad i razliku bila naucila mislim da se zovu kompresorski...malo istrazi po netu, jer imaju razlike u onim kapljicama koje izbacuju.
Sad su oko 50 km, ima ih skoro u svakoj apoteci kod nas.
Možete li mi napisati gdje ste vidjele inhalatore po 50 km,jesu li kompresorski, da ne mislite na beby haler, oni su po 50 km. Pošto sam ja juče obišla apoteke po Slatini i svugdje su po 140 km i to nemaju na skladištu nego ih moraju poručiti, nisam pitala odakle.
Posalji pp Nunichi i ona ce ti reci u kojim je to apotekama...ja znam ove informacije koje si i ti navela.
Molim pomoć! Ima li u Azel Frace na Dobrinji ili kojem drugom kupaćih gaćica ili (ako baš mora) kostima za djevojčice 7-8 godina? I znate li gdje bih drugo mogla naći a da ne koštaju po 25-30KM?
Kupacih kostima djecijih ima u Bingu, pretpostavljam da im je u svim ponuda u 5 deka, ima galebovih i nekih Bugaro il tako nesto. Ako Skvo nije nasla peskir za plazu hello Kity ima Jysk-u al cijenu nisam zapamtila
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......