Lavica28 -> RE: gdje kupiti? (11.2.2014 14:25:24)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: Lavica28 Zna li iko gdje u Sarajevu kupiti ljulju za bebe/djecu do tri godine, onu koja moze da se postavi i u kuci sa postoljem na podu? joj ja ti imam tu ljulju u garaži[sm=smiley36.gif] rada sma je i pokloniti... nadam se da je suprug nije bacio.... ako je za vas...nije nova al je usuper stanju s obzirom koliko se dugo može koristiti... a kupljena je prije 6 godina u Rootu u Rajlovcu na nekom sniženju...ona i tobogan...al tobogan je polomljen i već je na vječnim lovištima to je ova ljulja...postolje oko nje je u plavoj i zelenoj boji http://www4.slikomat.com/13/0211/25a-320231.jpg ako je za vas lično ja sam voljna da ti javim jel još u garaži ap ako hoćeš na bazar ti ponesem ...gratis naraFno hanady, hvala ti puuuno, bas mi nezgodno da nam poklanjas, jedino da ja tebi nesto kupim sto zapikas na BB kod nekoga ili kod mene sto ti odgovora [sm=smiley1.gif]...ako bude u zivotu, ja cu biti sretna, a bebac jos vise :) hvala puno jos jednom, pravo si srce! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|