|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti?
21.6.2010 9:17:31   
mala86
cure iz zenice-gdje mogu naci one zastite za uticnice,i coskove od stola?!bilo je prije u tl,ali njega nema saduser posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 276
21.6.2010 9:26:34   
chuci
pogledaj u DM-u. kod nas u sarajevu sam ja to viđala kod njih.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 277
21.6.2010 9:37:13   
Nadja08
Ima i u chicco-u!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 278
21.6.2010 10:12:34   
Puslica
mi smo zastitu za uticnice kupili u Bingu ,a na stolu je deka kao zastita user posted image

DJECA SU NAJLJEPŠI POKLON ,VOLIM VAS CURICE MOJE!

(odgovor članu Nadja08)
Neposredna veza do poruke: 279
21.6.2010 10:24:52   
Ben 10
Ja sam gledala i u Interexu.

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu Puslica)
Neposredna veza do poruke: 280
21.6.2010 23:25:46   
Anoniman
Gdje mogu kupiti bijelu kosuljicu za djevojcicu.
Treba mi najjednostavnija, da moze obuci uz narodnu nosnju, jer ucestvuje na priredbi i treba joj za tacku folklora.
Ako neko zna ilio vec ima nek javi, do petka mi treba

(odgovor članu Ben 10)
  Neposredna veza do poruke: 281
21.6.2010 23:28:36   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Maida*

Gdje mogu kupiti bijelu kosuljicu za djevojcicu.
Treba mi najjednostavnija, da moze obuci uz narodnu nosnju, jer ucestvuje na priredbi i treba joj za tacku folklora.
Ako neko zna ilio vec ima nek javi, do petka mi treba

jesi porobala u Tiffaniyu u Robotu...bilo je prije 2-3mjeseca za curice bijelih koslja...

pokusaj u Zari kod katedrale ja sam tamo kupila malenoj lanenu bijelu...al mali je broj do 18 mjeseci...pa sad nisma sigurna ima li većih.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 282
21.6.2010 23:34:36   
Anoniman
Zara kod katedrale? Je li to nesto novo?
Hvala ti, nisam se ni sjetila Tifanija

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 283
21.6.2010 23:38:02   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Maida*

Zara kod katedrale? Je li to nesto novo?
Hvala ti, nisam se ni sjetila Tifanija

ma nije kod katedrale...nism aja normlanauser posted image user posted image user posted image user posted image
kod vjećnice iza leđa vjećnice...
a htjela sam reći da vidis u teranovoj kod katedrale...oni imaju kosuljivca uvijek i za cure i za dečke

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 284
21.6.2010 23:39:23   
Anoniman
Ok, Razumijemo seuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 285
21.6.2010 23:49:31   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: mala86

cure iz zenice-gdje mogu naci one zastite za uticnice,i coskove od stola?!bilo je prije u tl,ali njega nema saduser posted image

u Turbo Limacu u BBI centru sam vidjela ih ljetos, citav odjel imaju za djeciju sigurnost...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 286
27.6.2010 13:55:41   
koka i po
Drage moje...ja imam jedan problem.U mom gradu nigdje nema za kupiti normalne tute.Sve one kineske koje su male mojoj bebi.Na koju god tutu stavim dijete popiša mi tepih.
Interesuje me da li koja zna iz okolice Zenice gdje ima kupiti normalnu tutu.To je ona sa malo višim produžetkom naprijed.
Ako ne zna molila bih one forumašice kojima su tute dostupne da mi pošalju poštom na moju adresu.
Nije mi važno da je neka"markirana"važno mi je da je povelika jer ovaj moj mali je pravi mali guzlo.Hvala.

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 287
27.6.2010 15:51:36   
Dida79
Koko pa jesi gledala na pijaci ja sam malenom tamo kupila sve koje sam gledala su bile premalene i nisu mi nikako bile namjenjene za djecaka upravo radi prepisavanja tuteuser posted image
A jesi probala sa onim nastavkom sto ide na WC solju mi sad to koristimo

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 288
27.6.2010 15:57:28   
maja78 RR
koko i ja ovdje trazim da kupim malo vecu tutu, sve nekakve minijaturne

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 289
27.6.2010 19:51:36   
anidla
Jel skupo za kisobran (suncobran) dati 39 KM???  Nasla sam predivan al mi se ucinio poskup...Peg perego...

nasla sam neke od 25, al su grozni, totalno minijaturni i boje su im preintenzivne...

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 290
27.6.2010 20:19:10   
koka i po
Dido nema ni na pijaci a nastavak za šolju nema šanse da ga stavim na nju.
Majo de ako nađeš negdje kod vas u Sa da se čujemo na pp.Sav mi tepih dijete popiša user posted image a taman sam gqa oprala.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 291
27.6.2010 20:57:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

Jel skupo za kisobran (suncobran) dati 39 KM???  Nasla sam predivan al mi se ucinio poskup...Peg perego...

nasla sam neke od 25, al su grozni, totalno minijaturni i boje su im preintenzivne...

ja sam u TL platila suncobran, cini mi se, 12 KM...bili su svih boja...ali su isto manji

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 292
27.6.2010 21:12:27   
Anoniman

Ja licno ne bih to skupo placala.
Mi smo nas kisobrancic u petak kupili u onoj baby prdavnici kod Azela na Socijalnom...Neka je x marka, ali je simpa. Onako...nije nesto plaho velik...ima od boja jos zuta, svijetlo i tamno zelena, plava i roze..Kosta 25KM. Djeluje cvrsto... Kod nas su tamno narancasta kolica kolica, a uzeli smo svijetlo zeleni kis. i super te dvije boje idu..ko bi rekao. Narancasti kis. nigdje nismo mogli naci...
U TL je bilo proslosezonskih zaliha Bubu kis. koji su kostali 12.99KM, ali vise ih nece dolazitiuser posted image ...

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 293
27.6.2010 21:12:38   
anidla
e moja dadada, nema tih vise u TL odavno...ocito ih vise ne planiraju ni dobavljati....

ja sam htjela kupit taj od 12 KM, nema ih...nadjem od 25 KM uzasni su, a kad bih dala 25 KM za taj uzasni mali, onda kontam da dodam jos 14 km pa da kupim bar onda ono sto mi se svidja...

ako nema tog od 12 km, da kupim od 39...joj mene....ako sam skontala sta sam napisala ubi me user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 294
27.6.2010 21:15:55   
anidla
to su ti sto se meni ne svidjaju, bas u toj radnji user posted image sladak mi je bio zuti i zeleni (svijetli) ali sam onda odustala zbog velicine, a i teta i onaj covjek su bili uzasno neljubazni....

a ti isti suncobrani u Zenici juce vidjela su 20 KM.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 295
27.6.2010 21:17:20   
Anoniman
znaci, ja pametno kupovinu odradila u martu mjesecuuser posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 296
28.6.2010 22:20:19   
Neky
Znate li, mozda, gdje mogu kupiti Olival Avokado ulje za kosu??

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 297
29.6.2010 1:47:28   
Neca xxx

Joj i ja sam vidjela taj suncobran i bas mi se dopao, ali mi se bas nesto cini poskupo. Ali nigdje drugo ne mogu da nadjem narandzasti. Mi jos imamo Peg Perego kolica (kupljena u istoj prodavnici), pa bi nam se ovaj bas lijepo slagao.
Kada smo kupovali kolica, ja sam htjela da kupim i torbu za pelene i naravno prvo sam potrazila odgovarajucu Peg Perego, u boji kolica. Kostala je 89 KM!!!!!user posted image  user posted image  user posted image  
Kasnije sam fino u TL kupila bubu narandzastu torbu (nije bas u nijansu ista kao kolica) i platila je 24 KM.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 298
15.7.2010 12:13:03   
Srculence
Zna li neko gdje ima za kupiti onih platnenih ili "plastičnih"slikovnica?Ja treažilai nisam mogla da nađem...jer Dino mi sve knjige podera....koju god dograbi uništena jeuser posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 299
15.7.2010 12:14:19   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Joj i ja sam vidjela taj suncobran i bas mi se dopao, ali mi se bas nesto cini poskupo. Ali nigdje drugo ne mogu da nadjem narandzasti. Mi jos imamo Peg Perego kolica (kupljena u istoj prodavnici), pa bi nam se ovaj bas lijepo slagao.
Kada smo kupovali kolica, ja sam htjela da kupim i torbu za pelene i naravno prvo sam potrazila odgovarajucu Peg Perego, u boji kolica. Kostala je 89 KM!!!!!user posted image  user posted image  user posted image  
Kasnije sam fino u TL kupila bubu narandzastu torbu (nije bas u nijansu ista kao kolica) i platila je 24 KM.

a jel taj kišobran može na svaka kolica il kako to ide?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Sa bebom po lošem vremenu.
пеперутка16

U zimskom periodu, koliko vaša beba provodi vremena napolju u toku dana?

Ne idemo napolje. (0%)

Pola sata, sat. (0%)

Nekoliko sati. (0%)

Više od tri sata. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *