|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: gdje kupiti?
15.6.2010 11:37:54   
Dida79
E ovako nesta se trazi

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 251
15.6.2010 13:18:32   
chuci
ima pamučnih šorceva, i kompletića šorc, majičica u oviesse u interexu. ja neki dan kupila svojoj princezi žuti pamučni kompletić.

dušek na napuhivanje sa onim plišom ja jučer vidjela u interexu u visokom. ne znam ima li u sarajevu. bio je i jednostruki, kao na top shop-u i dvostruki.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 252
15.6.2010 15:30:31   
miracle
IZVORNA PORUKA: anidla

gdje mogu kupiti narandzasti kisobran za kolica???? kod mene su graco Ultima

Kod nas su isto narandž.Graco Mirage.
U TL je nestalo,ja sam kupila u prodavnici dječije opreme kod Šentade(doduše žuti)košta 25 KM,narandž.za naći je bila nemoguća misija.

pozzz

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 253
16.6.2010 0:31:30   
leona81
nasla sam pamucne bodije i komplete potkosulja i sorc ili gacice, na siranu u onoj radnji za bebe, po 6 km:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 254
17.6.2010 14:45:09   
Neca xxx
Drage moje forumasice, da li mozda neka od vas zna gdje se u Sarajevu mogu kupiti baby bjorn nosiljke za bebe? Da li mozda neko zna i koja im je okvirna cijena.
Hvala unaprijed. user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 255
17.6.2010 14:47:48   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Drage moje forumasice, da li mozda neka od vas zna gdje se u Sarajevu mogu kupiti baby bjorn nosiljke za bebe? Da li mozda neko zna i koja im je okvirna cijena.
Hvala unaprijed. user posted image

ne znam ali imam ti one koje rade super mei tei nosiljek...isti princip nošenja bebe ako te zanima pošaljem ti PP
ili fb stranicu da pogledašuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 256
17.6.2010 15:41:58   
Neca xxx
Posalji mi Hanady, pls. Ma i ja sam razmisljala o mei tei nosiljci, ali sam negdje procitala da je to za bebe od 6 mjeseci i vise, a mojoj su user posted image  tek 4 mjeseca. Ali, posalji mi da ipak pogledam. Hvala puno.  

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 257
17.6.2010 15:50:05   
Lejla Ka
Mei Tai nije isti princip, on bebu drži u pravilnijem položaju od Bjornice i bilo koje kenguraste nosiljke koje opterečuju kičmu, a ne podržavaju noge.
Baby Byorn se mogu kupiti u Baby Centru u BBI-u, ulaz sa parkinga.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 258
17.6.2010 17:17:39   
leona81
moja beba je u MT od 4,5 mj...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 259
17.6.2010 19:29:44   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Mei Tai nije isti princip, on bebu drži u pravilnijem položaju od Bjornice i bilo koje kenguraste nosiljke koje opterečuju kičmu, a ne podržavaju noge.
Baby Byorn se mogu kupiti u Baby Centru u BBI-u, ulaz sa parkinga.

mislila sam na princip naprijed nošenja kengurastog.... a ne kada je beba u pravilnijem položaju...u tom smilsu MT je najbolja varijantauser posted image

Neca imaš PP...

< Poruku je uredio Hanady RR -- 17.6.2010 19:30:27 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 260
17.6.2010 20:01:20   
Neca xxx
Hvala vam puno na odgovorima, sada ozbiljno razmisljam da kupim mei tei. Ma moja princeza nece da lezi u kolicima, dosadno joj. A jos je mala da sjedi, tako da svako vece izvodimo kolica u setnju, a nju nosimo. user posted image  Sada kontam da kupimo ovu nosiljku, da barem nama bude lakse.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 261
18.6.2010 1:28:40   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Hvala vam puno na odgovorima, sada ozbiljno razmisljam da kupim mei tei. Ma moja princeza nece da lezi u kolicima, dosadno joj. A jos je mala da sjedi, tako da svako vece izvodimo kolica u setnju, a nju nosimo. user posted image  Sada kontam da kupimo ovu nosiljku, da barem nama bude lakse.

Mei tai je super stvar, mi sm prvo koristili sling od 3.-do 6. mjeseca pa onda mei tai, mada i on moze ranije. sad mi je vec tesko nositi u slingu ali mei tai ni ne osjetim... ovdje imas puno toga o nosiljkama: http://www.ringeraja.ba/forum/Nosiljke_za_djecu:_marama,_Mei_Tai,_sling/m_33167/tm.htm

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 262
18.6.2010 8:32:15   
DM
Eh sad, valjda sam na pravom mjestu napisala- na Ilidži u Grand centru, prodavnica obuće(čini mi se da se zove mess-odmah desno nekon pokretne trake)ima akcija-kupiš 2 dobiješ 3. na poklon(par obuće, poklon-koliko je bio jeftiniji par obuće)!user posted image user posted image user posted image Valjda ste me skontaleuser posted image user posted image user posted image
Misinoć starijem sinu kupili sandale-30 KM, uganjali i malom, ali se nisam mogla odlučiti za poklonuser posted image tako da je samo stariji dobio sandale(nisam više mogla isprobavati,ovaj stariji počeo klecati na onoj nozi na kojoj je imao obuću, a mali počeo iz kolica pružati ruke i strancima da ga izbaveuser posted image user posted image user posted image )

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 263
18.6.2010 23:26:45   
mama2009
drage moje znal neko gdje ima kupiti marama za glavu  bebice....mi smo danas izgubili je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio mama2009 -- 18.6.2010 23:29:16 >

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 264
19.6.2010 0:16:12   
Hannan
Jel ti treba ona mala klasicna cetvrtasta marama, pa se na trokut previje?
Ako ti je ikakva pomoc, ja sma cini m ise prosle godine kupila ispred Carsijske dzamije, ona ispod Sebilja, na onim standovima, 5km, bijela sa nekim crnim sarama, pamucna...

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 265
19.6.2010 0:19:02   
škorpija
bilo je u TL tih marama

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 266
19.6.2010 0:20:38   
mama2009
ova je imala gumu nazad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image predobraaaaa bila .....bas namjenjena za bebe, skorpijo kad si vidjela

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 267
19.6.2010 0:23:05   
škorpija
pa prije nekih desetak dana, bilo su neke bijele sa brojevima, e sad jesu li imale gumu ne sjećam seuser posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 268
19.6.2010 0:25:46   
mama2009
hej reci samo u kojem TL si gledala idem sutra traziti, ako nadjem za mustuluka si, bas sam user posted image user posted image user posted image user posted image krivo mi

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 269
19.6.2010 0:27:31   
škorpija
onom u grand centru na ilidži, sretnouser posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 270
19.6.2010 11:01:56   
Srculence
mama2009 imqš tih marama za kupiti i u onoj prodavnici na Socijalnom ispod Azela zove se Sve za bebe.

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 271
19.6.2010 11:55:20   
mama2009
hvala mnogoooooo

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 272
19.6.2010 18:45:14   
anidla
pa zene drage, nigdje kisobrana za kolica nema !!!!! ja naprosto ne mogu da vjerujem user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 273
19.6.2010 18:51:03   
škorpija
eee ja kad sma u parilu kupovala suncobran bilo ih je u TL kakvih hoćeš i svih boja čini mi se, hajd kontam da je sad ljeto pa ima enstalo, al mi nije jasno što ne naruče noveuser posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 274
19.6.2010 19:04:42   
sporty mamaa
Ej cure ima vam u tl divnih cipelica za plazu, za kupanje po 10 km... I ima svih brojeva, ja sebi kupila prosle godine, a ove cu i maloj, jer su pravo lagane, bas za moreeeeee......

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ima li vaše dijete 'žutu minutu'?
amaniamanic

Ima li vaše dijete 'žutu minutu'?

da ima (85%)

ne nema (15%)

Broj svih glasova: 71

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *