škorpija -> RE: gdje kupiti za dijete? (28.3.2012 10:02:03)
|
IZVORNA PORUKA: assmiras Objave: 5379 Član od: 24.6.2009 Mjesto: Sarajevo Status: prisutan IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: leona81 ma ne znam, poznavajuci M ona ce padati s ovoga, ipak mi je mozda jos mala ovo ljeto za bicikl? kako ne postoji neki tricikl za tu prelaznu dob- izmedju bebe i djevojcice? ovaj kao asjin bi bio sigurno dobar i za M... probali smo malo veci ali asji je ipak velik... a ona je lijenjivica pa mi je trebalo nesto da je mogu gurati... meni nekako izgleda veliko a ovi tricikli premalo, pogotovo plastika ona bi to unistila za 2 dana Leona, mi smo Selmi porucili ovakav, super je..... jos ga nije prerasla, jedva dohvati pedale..... A metalni je izdrzljiv i udoban.... ako imas kod koga porucit, bilo bi ti super..... posto nisam sigurna kako funkcionise transport za BiH. http://www.ebay.de/itm/Puky-Caddy-Touring-CDT-1S-rot-2113-Dreirad-/270859059154?pt=DE_Allesf%C3%BCrsKind_Spielzeug_Kinderfahrzeuge&hash=item3f10753fd2#ht_7629wt_929 imamo isti ovakakav, meni je nepraktičan jer je težak do bola, težak i meni za nositi kad neće da vozi, a još moram i ovu cjevčugu vući, a težak i za dijete da ga pokrene iako je moj malac baš jak. izdržljiv jest, ali praktičan nije, ja sam za plastikanera
|
|
|
|