Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
cure hvala, odmah ste me razveselile a pošto jeprošlo skoro 2 mjeseca od poroda i prošli mjesec sam dobila rješenje, sad valjda i ja mogu čekati čika poštara
o da čekaj čika poštara i dvije naknade odjednom ide vještica u shoping...hoš nas povest
šoping će sačekati, jer vještica mora zakrpiti puno rupa neće stići nadoknada sve pokriti (znaš i sama koliko košta IV godina, a i mm mi student, tako ti je kad studenti rađaju djecu ) ali zato imam super kumu, koja jedva čeka bebu da vodi u šoping
šoping će sačekati, jer vještica mora zakrpiti puno rupa neće stići nadoknada sve pokriti (znaš i sama koliko košta IV godina, a i mm mi student, tako ti je kad studenti rađaju djecu ) ali zato imam super kumu, koja jedva čeka bebu da vodi u šoping
ok...opraštam za shoping...ja volim kad se u znanje ulaže
Moze neko od komsija, ako sii rekla ostaru da smije ostasviti ako nisi tu, u suprotnom mislim da donese i sutradan, a ond avrati u postu, pa moras ici peglat se s tim, tako nekako mislim....
Mame, da li ova 13/ta naknada od Grada dolazi isti mjesec kad i zadnja porodiljska od Općine. Idući mjesec meni je zadnja porodiljska 12-ta pa me zanima , da li pošalju i od Grada odmah ili se ona naknadno čeka. Ovakva pianja su bila, ali ja nemam vremena da čitam, pa mi treba brzi odgovor! danke
__________________________________________ Mamino pilence je došlo 13.10.2009.g.
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Tapacirane stolice Neca xxx
Planiram da kupim tapacirane trpezarijske stolice kojima bi i naslon i sjediste bili presvuceni stofom. Da li neko od vas ima ovakve stolice i kako se odrzavaju? Koliko mi je pametno kupovati ovakve stolice za trpezariju?
Odgovor (91%)
Odgovor (9%)
Broj svih glasova: 58
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!