Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam možda promašila temu, ali se nadam da ćete mi oprostiti. Zanima me koja prava ima porodilja koja je nezaposlena, znači na birou smo i muž i ja.Da li imamo pravo na neku naknadu? Živimo na Tuzlanskom kantonu. Unaprijed zahvalna
Ljudi moji, (da ne ureknem), ali ja se ne nadam naknadi ovaj cijeli mjesec i ovako kasne pola godine. Sad će mi se nastavit porodiljni, a ni ovog mi pola nije isplaćeno. Kako su počeli imat ću porodiljni i kad pođu djeca u školu.
i meni je jednom donio u subotu, ali ja mislim da će prije sljedeće sedmice, jer još ni penzije nisu poćeli, a naknada ide uvijek iza penzije...ha,ha,ha ...jesam mahaluša, sve sam mahalske fore upratila!
25.07.2008........na ovaj svijet stigao je moj djecak....