Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zvala sa opstinu i nije do njih, pa postu na zelj.stanici i uputili su me na jedan broj na koji se niko ne javlja, jos mi kaze, ako vam budu htjeli dati broj postara Zvat cu jos, u Centru sam ja.
Moze pitanje? U nasoj zupaniji treba biti prijavljen 9mj da bi se mogao koristiti porodiljni godinu dana, dali netko zna koja prava imaju oni koji su prijavljeni samo 7mj , da li ce dobivati kakvu naknadu?
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Moj ti je savjet da odes do poste na Ilidzi, ja jesam, i napravila sam im frku tamo i do sefa dosla i dali su mi naknadu koja je samo stajala tamo, bez odgovora zasto nije podijeljena. mozda im je postar na odmoru ovih dana
Pozdrav..nova sam na forumu..tek sam se prijavila za porodiljsku naknadu pa me interesuje koliko dugo se ceka nakon rijesenja i koji je iznis.. Obavjestena sam da bas kasne...???
Pozdrav..nova sam na forumu..tek sam se prijavila za porodiljsku naknadu pa me interesuje koliko dugo se ceka nakon rijesenja i koji je iznis.. Obavjestena sam da bas kasne...???
Ako si dobila rjesenje onda sljedeci mjesec isplata, sad u junu ce bit isplata za maj. A iznos je razlicit jesi li zaposlena il ne.