Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Meni je rjesenje na 180 mjesecno. Znaci,trebalo bi doci za dva mjeseca 360KM!?Leglo mi je na racun ovih dana 210KM za opremu novorodjenceta.Je li to znaci da i pored ovoga ma ta jednokratna 220KM?Nezaposlene majke,dobija li se djeciji doplatak od 33KM?Nesto sam nacula da kasne s tim?Zahvaljujem na odgovorima :)
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Dobro vece.. imam jedno pitanjce. Porodila sam se 27.12.2013. i poslijednju naknadu sam dobila za mjesec novembar. Sada ne znam ni koliko sam naknada do sad primila, ni kada sam pocela primati, pa me zanim - jel trebam dobiti jos jednu naknadu ili je to-to? Ako ima neka zenica koja se porodila krajem decembra da zna, bila bih zahvalna na informaciji. U postanskom sanducicu jos nema nista :(
Pozdrav drage moje. Ima li koja mama sa opcine Ilidza? Zanima me koliko nezaposlene mame dobijaju kad se porode i na sta imaju pravo? Ispricavam se ako vec ima ta informacija, nova sam tu pa se jos uvijek ne snalazim najbolje hvala svima
Zdravo mame i buduce mame, imam par pitanja pa bih voljela ako bi mi neka od vas odgovorila. Stanje je ovako u cetvrtom sam mjesecu sam trudnoce, zaposlena i prijavljena sam tri mjeseca, mjesto boravka opcini Novi Grad. Koliko po novom zakonu moram biti prijavljena mjeseci da bih mogla primati naknadu za zaposlene? Gdje se trebam raspitati za sve to opcina ili? Bas sam neinformisana o svemu . Hvala
Porodila sam se 28.11.2013 i prvu naknadu sam dobila za decembar 2013 i prosli mjesec sam dobila za novembar 2014.Dali imam pravo na decembarsku ili je to to?
Porodila sam se 28.11.2013 i prvu naknadu sam dobila za decembar 2013 i prosli mjesec sam dobila za novembar 2014.Dali imam pravo na decembarsku ili je to to?
Nemas. To bi bila prakticno 13-ta naknada, a i porodiljsko ti je isteklo u novembru tako da...
2010 je bila 13 u vidu pomoći, ja sam je dobila...za prošlu i ovu godinu ne znam...i to za majke u radnom odnosu...
Je li bila gdje porodiljska ili je još rano
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Zdravo mame i buduce mame, imam par pitanja pa bih voljela ako bi mi neka od vas odgovorila. Stanje je ovako u cetvrtom sam mjesecu sam trudnoce, zaposlena i prijavljena sam tri mjeseca, mjesto boravka opcini Novi Grad. Koliko po novom zakonu moram biti prijavljena mjeseci da bih mogla primati naknadu za zaposlene? Gdje se trebam raspitati za sve to opcina ili? Bas sam neinformisana o svemu . Hvala
Općina Novi Grad zadnji sprat...kancelarija 700 i nešto zadužen za porodiljske neki Silajdžić...možeš vidjeti i broj na njihovoj web stranici...
Pozdrav drage mame... Je li bila naknada za Centar? I moze li mi neko reci koliki iznos naknade je bio za mjesec oktobar za zaposlene mame? ;)
360 KM
Ako nisi čuvala odreske ...taj zadnji bude žuti...općinu nazovi kojoj pripadaš i službu za socijalna pitanja