Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mene zanima koliko se čeka na prvu isplatu naknade od dana dobitka rješenja? Hvala
Sve zavisi kada ti je rjesenje stiglo, ako si rjesenje dobila prije 15. u mjesecu naknadu ces dobiti kada ostalima bude isplacivana naknada za taj mjesec, sad smo dobile za maj u slucaju da ti je rjesenje stiglo do 15. juna dobices naknadu u augustu... bar je tako u opstini centar
Mene zanima koliko se čeka na prvu isplatu naknade od dana dobitka rješenja? Hvala
Sve zavisi kada ti je rjesenje stiglo, ako si rjesenje dobila prije 15. u mjesecu naknadu ces dobiti kada ostalima bude isplacivana naknada za taj mjesec, sad smo dobile za maj u slucaju da ti je rjesenje stiglo do 15. juna dobices naknadu u augustu... bar je tako u opstini centar
Sedmi mjesec, a vi dobile majsku tek? Ja dobih rjesenje pocetkom aprila i sta sad, kad bih mogla dobiti? Ja sam cekala postara jos u junu, al jest vraga
U opstini su mi rekli da treba da uzmem rjesenje na kojem ce pisati da je promjenjena cifra naknade,da odnesem u firnu i da mi refundiraju zaostatak kako nam je umanjena naknada.Same morate otici po rjesenje,nece ga slati.
Ja sam nova na ovom portalu i imam pitanje u vezi isplate regresa. Naime porodiljsko bolovanje mi ide od 1.5. ali sam prije toga koristila godišnji odmor pa me interesuje znate li neka od vas imam li pravo na regres? I jos jedno pitanjce riješenje mi je došlo krajem juna da li cu dobiti nakdanu sada u avgustu?
Pozdrav mame :) Nova sam na ovom forumu iako vas vec neko vrijeme pratim. Iako sam se porodila prije 10 mjeseci i primam porodiljsku naknadu, ne mogu se sjetiti citave procedure.Pa mi treba informacija. Prijateljica je trudna, 8. mjesec: Htjela bi da preda papire za naknadu, ali ne zna kada, da li moze sada ili tek kada se bebica rodi ( ja sam vadila tek kad se bebica rodila). Ako neko moze da mi objasni citav postupak bičla bih mu jako zahvalna. :)
ode u svoju opštinu, tu dobije papir na kojem joj piše šta od dokumenata treba dostaviti kad se beba rodi (jer mora imati i rodni list od bebe). Ali neka svoje dokumente prikupi ranije da se ne pegla s tim kad se porodi.