Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje mozete li mi odgovoriti sta ste vi dobile osim porodiljske naknade.Cujemda se dobije i neka naknada za opremu za bebu.Ja sam se u maju porodila dobila sam rjesenje da m se priznaje pravo na porodiljsku u trajanju od godinu dana.A ne spominje se nista o toj naknadi za opremu bebe. Kako je kod vas to bilo.
Nema logike,zaposlenim smanjeno a nama nezaposlenim nije povecano kako su rekli,nek oni znaju smanjti to je najvaznije ....bas su fuj ! Ocito ce nekog u djep dobro "kanuti", naravno nece nama i nasoj djeci.
Pa ima logike oni mogu stan hoce....sta i da nam je nedaju nikako opet ima logikr... Meni samo nema logike to?! Da neko moze sjediti i sve mirn posmatrati, sva ova sranja....! I naravno uz sve to dolazi,i nezaobilazno kukanje! A kada sr trebalo pojaviti samo pola,sata na protestima... Niko ni repom eee pa gospodo ne znam sta ocekujete?
mene jutros zovu iz opstine, helem fale dva ugovora koja dokazuju da sam vise od godinu dana neprekidno u radnom odnosu. Kaze donesite to da vam nebi dali umanjenu naknadu. jel to znaci da ce ipak ispostovati to da onima koje imaju vise od godinu dana nece smanjivati