Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pozdrav svima! Da li neko možda zna gdje se na Mojmilu dobija to nešto za bebu ili mamu dojilju ? Dobili smo rješenje za 6 mjeseci pravo na pomoć za dohranu, i teta u općini mi reče da se to uzima na Mojmilu, ali na moje pitanje u kojoj ustanovi, nema pojma .. Kao neko skladište ili nešto ... Hvala!
Drage mama, pitanje za vas, da li je moguce ako sam na porodiljnom 12 mjeseci, da dobijem 11 naknada, ili cu ipak.dobiti 12. Naime ja sam na porodiljnom od 14 marta 2013 godine, 1 juna sam dobila jednu i po naknadu, znaci za pola marta i april, da bi sad u martu dobila takodje jednu i po, na kojoj pise da je za februar. Pretpostavljam da je to za februar i pola marta, kako god racunam onu jednu sa pocetka nisam dobila. Kada su prosla 2.5 mjeseca nakon prve isplate.Moze li mi neko dati odgovor i pojasnito. Hvala vam mnogo
Drage moje, znate li da li je krenula podjela porodiljskih naknada za općinu Novi Grad Sarajevo. Porodila sam se sredinom januara, a riješenje dobila tek u martu. U općini su mi rekli da čekam poštara ali evo prođe skoro 4 mjeseca i ništa. :)) Ima li vas još? I treba li se još negdje javiti u neku instituciju osim tamo gdje smo podnijeli zahtjev?
drage mame, sad sretoh postara i upitah ga za naknade, kaze pocele su da pristizu bit ce uskoro podjela. eto ja vam preneso njegove rijeci :) nama je ovo zadnja naknada i odjavljujemo se do daljnjeg
ja nisam cula, doduse na poslu sam. Jtros mi tako rece postar, ako on lagi onda i ja . mada sve je moguce i prosli mjesec smo dobili rano pravo u odnosu na predhodne
drage moje mame,ja sam pocela raditi prije mjesec dana i trebam jos martovsku dobiti naknadu,zeljno iscekujem kao i svaku prethodnu,zelim vam sve najbolje od srca puno strpljenja i vece naknade,pozic
Drage mame, evo da vam se i ja pridruzim......mi ocekujemo prvu naknadu.... vidjeli smo da je izvrsena uplata pa postara ocekujemo..... je li ikome postar bio?'?