Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
MOGU VAM POMOCI JA SAM ZE DO KANTON RJESENJE SAM DOBILA SA 1 , 11 PROSLE GODINE A PARE PRVIH 320 KM PROSLI MJESEC AKO VAM STA ZNACI A SADA IMAM JOS ZA 4 MJESECA PO 48 KM TAKO PISE U RJESENJU UMANJENO JA MISLIM DA CE VAM OLAKSATI ZNACI KASNILO NEKIH 4 MJESECA
zna li ko za koji mjesec se treba uplatit djeciji dodatak ,imam rjesenje za drugo djete a rjesenje je od 1 ,12 prosle godine kad bih mogla pocet dobijat na to rjesenje,,,onih velikih 12 km na ze do kantonu ,,po jednom djetetu ako iko zna molim da se javi u pitanju su Zavidovici
Pozz za sve! Ja sam nova i zamolila bih nekoga ako zna da mi kaze kada bih mogla poceti dobivati naknadu? Na porodiljskom bolovanj sam od 13 januara, porodila se pocetkom februara, a rjesenje dobila 22 marta. Hvala!
moaa, porodiljsku naknadu ces dobiti kda mi dobijemo za april, posljednja koju smo dobile bila je februarska i bila je pocetkom ovog mjeseca, sto znaci da cemo za april dobiti za 2 mjeseca tada ces dobiti otprilike 3 naknade za februar, mart i april a to dana sto ti je ostalo u januaru mozda ti bude isplaceno zajedno s tim a ako ne onda sa posljednjom naknadom dobices i za te dane u januaru... e sad sve zavisi i od toga kojoj opcini pripadas ovako je meni bilo u opcini centar lijep pozdrav