Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kasne po 2 mjeseca...ja prosle godine kad sam se porodila 31.1. dobila sam tek u junu 3 naknade...i onda od juna svaki mjesec ali sa zakasnjenjem od dva mjeseca
Ja sam danas predala zahtjev za porodiljsku u opštini Novi Grad. Kad mogu očekivati prvu isplatu? I koliko iznosi za nezaposlenu majku, tj.redovnog studenta, jer mi niko u opštini nije znao reći, jer imamo auto, pa to navodno utiče na visinu naknade
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Zamolila bih nekog ko zna..Hanady npr. da mi odgovori.
Isla sam u opstinu da uzmem zahtjev za porodiljsku naknadu,da vidim sta mi od papira treba. Tamo stoji da LK treba biti godinu dana u Sarajevu..od mame ili oca..ja sam vjencana od 2009.ali posto sam boravila van zemlje na studiju nikad nisam mijenjala prebivaliste..sve do pocetka ove godine. (bila sam u dr.kantonu)
Hocu li imati pravo na naknadu(muz ima prebivaliste i LK ovdje godinama)? Ako mogu na osnovu toga sto on ima prebivalise a ne ja..hocu li popunjavati njegove podatke ili svoje? Ipak je to naknada za PORODILJU,pa kontam logicno da unesem svoje podatke
Zamolila bih nekog ko zna..Hanady npr. da mi odgovori.
Isla sam u opstinu da uzmem zahtjev za porodiljsku naknadu,da vidim sta mi od papira treba. Tamo stoji da LK treba biti godinu dana u Sarajevu..od mame ili oca..ja sam vjencana od 2009.ali posto sam boravila van zemlje na studiju nikad nisam mijenjala prebivaliste..sve do pocetka ove godine. (bila sam u dr.kantonu)
Hocu li imati pravo na naknadu(muz ima prebivaliste i LK ovdje godinama)? Ako mogu na osnovu toga sto on ima prebivalise a ne ja..hocu li popunjavati njegove podatke ili svoje? Ipak je to naknada za PORODILJU,pa kontam logicno da unesem svoje podatke
meni nisu pravili probleme,ja sam se prijavila u kanton sarajevo u 6 mjesecu,a za porodilljsku sam predala u novembru,to je bilo 2009 godine i niko me nista nije pitao niti su mi pravili probleme oko toga
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm