Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ovo je preslo sve granice, kod mene jos nije bio, gospodi izgleda male plate pa im tesko obici i podjeliti ovo malo cemera! Katastrofa, kod mene od para nista do sredine sljedece sedmice sigurno, vjerujem da ima jos onih koji nisu dobili ovaj jad:(( fujj
molim vas za odgovor...ja sam porpdilja,imam bebu od nepuna dva mjeseca...sve papire sam na vrijeme predala i prije dvije sedmice dobila rjesenje od opstine N.G. na 360 km...medjutim jos ne dobijam nista...koliko se dugo ceka isplata poslije rjesenja...unaprijed hvala
molim vas za odgovor...ja sam porpdilja,imam bebu od nepuna dva mjeseca...sve papire sam na vrijeme predala i prije dvije sedmice dobila rjesenje od opstine N.G. na 360 km...medjutim jos ne dobijam nista...koliko se dugo ceka isplata poslije rjesenja...unaprijed hvala
bebaa ako si dobila rjesenje u novembru onda bi novac trebala dobiti kada budu isplate u decembru, barem sam ja tako oba puta dobila i dobices od dana od kojeg si na porodiljskom do 30.11.
Trebaju nam hitno mame iz Bihaca, Zenice i Tuzle da daju samo jednu kratku izjavu za RSG radio (oni bi vas nazvali) tema je porodiljska nadoknada i koliko vam novaca treba na pelene mjesecno
vjerovatno se malo pokrece i prica kako su porodilje slabi i nejednako placen... imali smo rok do 13 h ali su pomjerili do 15 sati da se moze uzeti izjava
hvala cure... ko moze nek se javi ovdje ili mneni na pp sa brojem telefona
Ja sam predala u 7 mjesecu, a prvi put dobila u oktobru...i to samo za juli, avgust i septembar, oktobar mi nisu bili uracunali i sad kad je bilo dobila sam za oktobar...jer kod njih prodje cijeli mjesec pa onda dobijes....
Moje oči ugledaše njegovo lice 02.07.2012.god...Azhar... mamino
< Poruku je uredio Radost mamina -- 30.11.2012 12:44:10 >
danas sam isla do ginekola u DZ , koji mi je otvorio porodiljsko bolovanje ( ja sam u 36. sedmici trudnoce), rekla mi je sestra da jednu uputnicu specijalisticku kopiram i odnesem do svog racunovodstva gdje sam zaposlena, a drugu kopiju u Centar za socijalni rad... molim Vas da mi kazete proceduru, gdje prvo idem sa "dokumentom" da mi se otvorilo porodiljsko bolovanje.. i kako tece isplata, na debitnu karticu ili postar donosi kuci ? Hvala.