Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Novi mjesec nova nafaka Ja se nadam da cu ovaj mjesec dobiti naknadu zajedno sa onim sto mi duguju od dana odlaska na bolovanje tj. 18.03 pocetkom proslog mjeseca sam dobila rjesenje pa se nadam da ce me se sjetiti ovaj mjesec sa svim tim novcima
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
juce mi u opstini rekli da se dobija 6 mjeseci.ja sam dobila dvije ali mi se ta druga vratila jer je nisam podigla na vrijeme.kazu da su spiskovi za jun poslati ali da jos nije ispacena pa se nadam da ce ubrzo obje da mi isplate. bbubice ako dobijes pare-javljaj!;-)
e ne znam zaista, negdje sam procitala da se te nadoknade krecu od 220 do 360 KM, a koliko vidim svi dobiju 220 KM i trebalo bi biti godinu dana, al neki dobiju jednom , neki pola godine , neki godinu e sad ti znaj sta i kako ja sam prvu dobila za februar iako sam se porodila u decembru
E molim vas mozete li mi reci s obzirom da imate iskustva...
Diplomirala sam na ETF-u u martu i od tada sam na birou, u julu sam se porodila i predala papire za porodiljsku naknadu. Nisam prije bila u radnom odnosu pa me zanima kolika bi trebala biti moja porodiljska naknada??? Dali se u 2011 dobija i od opcine i od nacelnika i dali to ide u kontinuitetu godinu dana?
Ja jucer pitala postara kad ce novci kaze od 10.- 15. ko prvi dobije neka javi...
E molim vas mozete li mi reci s obzirom da imate iskustva...
Diplomirala sam na ETF-u u martu i od tada sam na birou, u julu sam se porodila i predala papire za porodiljsku naknadu. Nisam prije bila u radnom odnosu pa me zanima kolika bi trebala biti moja porodiljska naknada??? Dali se u 2011 dobija i od opcine i od nacelnika i dali to ide u kontinuitetu godinu dana?
Mozda ima neko u slicnoj situaciji...
Hvala svima
pozz
pored ovoga što ti je emica napisla ja bih dodala da ova naknada od 360 Km nako 13 koja dođe nakon isplaćenih 120 po mjesecu od opštine je nešto posebno pa se ne zna do kada će trajati...recimo ako ne bude bilo dovoljno novaca u nekim nerdnim godinama možda do tvoga porodiljkog je i ukinu eh i još nešto i do kada traje važi smao za 4 gradske opštine, novi grad, stari grad, novo sarajevo i centar.
dalje...ako si u starom gradu dobit ćeš po porodu aBd 200 Km od opštine kao čestitiku.
dalje... ako ti ej suprug nezaposlen, ako ostavrujete pravo na dječiji doplatak čak i ako je on zaposlen uslovi o tipm se u opštini raspitaju tada ćeš u zavisnosti od finansijkog stanja svoje porodice možda moći otvariti i jendokratnu pomoć po porodu od 500 Km u opštini ili čak mjesečno pimanje od grada u iznosu od 260 Km ( ako si u gradskim opštinama i spadate u neku ketregoriju finansijskih subevncija) uz ovih 120.
znači ovih 120 ti je zagarntovao 12 mjeseci od dana poroda... a sve ostalo lijepo se raspitaj u opštini stanovanja.
Sretno