Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
sad mi zvonio postar i uopste se nije popeo do vrata,nego je nesto ostavio samo.SVASTA!ja sam u hrasnom na trgu heroja!mora da imamo istog postara ja i mama b2,onako procelav,prijatan covjek,pomalo suska kad prica!?
Stigla naknada i u Novi Grad . Samo neznam reći koji je iznos za ovaj mjesec jer je meni ovo prva isplata tako da sam dobila 1193 KM što mi nikako nije jasno. Ako je prošli mjesec bila 418 KM i ako je ovaj 495 KM to u zbiru nije 1193 KM. I mislim da nisu u pitanju tri naknade nego dvije (ne piše na virmanu ništa). Mada ja se ne žalim
meni bila danas oko 12, stari grad 467, ja se obradovala, reko veca nego na rjesenju, posto mi je prva, na rjesenju 425 pisalo, hehe ali sad vidim, da ima i vecih
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.