gerberka
|
mo girl, mm je hvala Bogu na mojoj strani, jer kako kaze poznaje svoga oca fantasticno i zna kakav je u principu čovjek. MM mene samo moli da čuvam u pupi, ne nerviram se, a on će sve da riješi. Meni su odriješene ruke da kaze svekru sta hocu i kako hocu, ali nisam htjela, nekako sam mislila da nkada nece doci do toga da on mene vrijeđa jer nemam ili ne dam novac na posudbu. Mo girl, uredu je kad tvoj muz dadne roditeljima na tako nisku penziju, ali se slazem za to gorivo 100% , to je bezobrazluk da se traži. A kao potvrda kakav je svekar covjek je i to da je nakon moje poruke da se treba stidjeti svojih godina i da je bezobrezan..nazvao je moju mamu ( ovdje ne mogu da se ne smijem ), rekao prijo da ti procitam sta mi je snaha napisala i onda joj citao poruku. Moja mama mu rekla da ne vjeruje da je bez razloga dobio tu poruku, a on se njoj zakleo majkom rahmetli da je poruka bez razloga stigla kako mi je mama objasnila procitao joj je dio poruke u kojoj ga nazivam bezobraznikom, a ne dio poruke gdje ga pitam kako ga nije stid da me zove i vrijeđa i maltretira? Ja nisam iz porodice od tog posla, pa je mojima to sve malo čudno. Mama mu rekla da ona nema ništa s tim i zaželjela mu lijepo i ugodno poslijepodne. o ovome saznajem danas. A šta je očekivao..da mama i tata dođu i da dobijem batina zove mi mamu ko da sam u vrtiću radim, zarađujem, zivim samostalno, udata sam žena, nosim i svekar mi zove mamu cure, ja sam sa njim fino završila, nema javljanja na mob , niti odgovaranja na poruke. Imam jedan cilj..da fino i u miru, bez stresa, donesem svoju na svijet, začetu iz ljubavi i čekanu sa najvećom željom. Očito je budući dido poremećen i njega ćemo i ja da se klonimo. Necu vam reci koliko sam mu puta pomogla u svakom obliku, halal mu bilo. Neka prođu i godine, neka se sve pokuša izgladiti, moje suze zbog provokacija i uvreda nikad nece biti oproštene. idemo dalje pusa
< Poruku je uredio gerberka -- 17.7.2011 12:39:21 >
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
|