acudesa
|
Post sa: Nervira me svekar IZVORNA PORUKA: mala8' cini mi se da ne postoji slicna tema,ali moderatori slobodno prebacite,ja se moram istrest juce kad je mm dolazio s posla ugleda u autu s njim i svekra ,ja se pravo zacudila jer mm radi na drugom dijelu nego gdje ovaj zivi!usli oni u kucu,ja pitam otkud vas dvojica zajedno-sute!aj kontam otice svekar mm ce mi rec! tako i bilo dok je ovaj preko vrata mm meni kaze da ga zvao svekar na poso,da dodje hitno poslije posla do njega,da mu mora nesto rec !mm sav zabrinut otiso,a ovaj ce njemu-kako je Leon bolestan,kako je on njemu smrso,kako nikako ne izgleda dobro,da je on juce plako zbog njega,da treba vodit djete dr,kako sam ja vise za kompom,nego s djetetom,kako ja sigurno nemam dovoljno mlijeka,kako je on pito neku med.sestru jel ja smijem njemu davat kravlje i ona rekla da smijem,da sta sam se ja uhvatila savjeta sa interneta,kako mali nema ni 7 kila....! mm se nasmijo i reko mu da ne panicari bezveze!mali je super,jede ko nikad dosad,doslovice sam trazi,i veseo je,trci u hodalici,puze ko veliki,ustaje... i reko mu svekar da ne govori meni da je on to njemu govorio on meni dolazi svako jutro,kad je raspolozen,izigra se sa malim,i meni to ne smeta,to je njegovo unuce i nek uziva,ali dodje mi da mu zabranim da dolazi dok mu je sin na poslu,kad on dodje njega gnjavi,i njemu pametuj! on je meni znao spomenut za cokolino,ili da je mrsav,ali meni bi to na jedno uslo na drugo izaslo,a sad me bas razbjesnio!tako govorit mm meni iza ledja mm govori sta mislis da mu kazemo da jede cokolino,da pijedrugo mlijeko-necu ja nikome lagat sta moje dijete jede ili ne jede,da bi nekome bila dusa na mjestu! cini mi se da njemu treba doktor,ali onaj za glavu