Crazy little thing
|
Ovo je tema k'o stvorena za mene. Nakon mog izlaganja sve ćete se skupa osjećat dobro, seksi i vitko. U trudnoći dobijem 13 kilograma, idealno, rekli bi. pa sa sedamdeset dođem na osamdeset tri. Kad sam došla s poroda stala na vagu, sedamdeset pet kilograma sam imala. Strije sam po stomaku dobila, al ajd, to je bila genetika, i protiv genetike se ne može i tako. Danas, osam i kusur mjeseci poslje poroda ja imam DEVEDESET KILOGRAMA. (možda sad i koje više, odavno se nisam vagala) Dojim, i sise, mislim, ne moram ni govoriti, svaka svoju politiku vodi, one u jednoj državi ja u drugoj. Nakon poroda sam imala strije samo po stomaku, sad - nema gdje ih nema. Kako se osjećam? Užasno, nikad gore. Imam dvadeset godina i moje prijateljice to ne razumiju, njima je pojam svega valjda britni spirs koja je dva dana poslje poroda tip top, a ja.. hm. Sklona sam pripisati sve dojenju, međutim, čini mi se da je ovo sve posljedica nekog mog unutarnjeg nezadovoljstva, jer sam tip koji je oduvijek probleme rješavao hranom (samo prije sam redovito i trenirala pa je valjda to održavalo moju težinu normalnom). Većinu vremena bih se najradije zatvorila u ormar i spavala (što je nemoguće, jer nema sad tog ormara u koji ja mogu stat. Svoju staru odjeću sam spakovala, pa nosim trudničku ili od mm. Seksualni život, hm, pa neću reći da nema ništa, ali nekako nije to to. Više da se odradi sve. SINOĆ me jedna žena srela i pitala KAD ĆU RODIT! I to je, ukratko, moja tragikomedija. A što se tiče komplimenata, mm jadad ne može lagat pa uglavnom šuti ili me malo zeza, al zato ja hodam po kući i govorim kako sam seksi koka, jadno, zar ne?