teacher75 -> RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% (2.12.2011 20:42:47)
|
IZVORNA PORUKA: calahoe IZVORNA PORUKA: dubravka01 IZVORNA PORUKA: mama75 IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: bebacha salmy nas je takode kupljen u Sarajevu po redovnoj cjeni.nakon dva mjeseca jedna ruka je prestalo svirat.i jedan oblik na stomaku se tesko pritisne Ja neznam zasto se to desilo?? a nije se toliko igrao sa njim.A psica sveznalicu ima skoro od rođenja,vjeruj sta je radio od njega bacao ga gazio ma pravio cirkus,nista se nije pokvario.Eto Bog zna gdje je Bumba pravljen? I nas je Bumba izdrzao svega 10-ak dana [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Srecom, na snizenju je kuplje. Lady je tada isto kupila u Konzumu, bas me zanima je li njihov jos fercera Ista situacija je i sa nasim bumba klaunom. Prvo ruka,pa oblik,pa druga ruka... Elem ja fino uzmem iglu paralicu,isporim ruku i mm zalemi zice pa onda opet zasijem i fino fercera...ako vam nije mrsko probajte i vi ovako,jedino su brojevi na nogam za sad ne unistivi. Nas isto kupljen na snizenju u Konzumu,lani.Radi sve jos uvijek.A svasta ga je gariba snaslo dosad,bacanje pocesto,gazanje ,zatrpavanje igrackama,poljevanje sokom.Meni je brate dodijao,ne bi mi bilo sekunde mrsko da usuti[sm=smiley36.gif] i mi smo naseg kupili tada u konzumu i jedan oblik je ubrzo riknuo a ostalo je radilo do prije par dana. e sad ne znam jel do baterija il je sve riknulo, nisam stigla promijenit baterije. a konja minis dobila prije nepuna 2 mjeseca za rodjendan i vec je svve riknulo[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|