Anoniman -> RE: Sniženje igračaka u Konzumu 50% (29.11.2011 22:56:38)
|
IZVORNA PORUKA: dinaa Cure do kad traje to snizenje ili je vec gotovo[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Znate li je li snizena lutka Baby Born i ako jeste koliko kosta? IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: aazra IZVORNA PORUKA: sahara Bila sam u Koreji, onaj Minis konjic plisani, i neka ploca za ucenje slova, kao laptop ali nije laptop, a bilo je snizenje na sve one2play igracke, ali nama se ovo svidjelo U Konzumu je početkom mjeseca bilo snizenje igracaka i to one "One 2 play"....Bile su snizene 50 posto...I to je trajalo samo jedan dan a obavijest je bila u dnevnim novinama gdje inace izlaze njihove akcije..Mi smo kupili onoh hrcka koji inace kosta 25 KM i uvijek mi je bilo puno toliko dati za jednu zivotinju taj dan su ga prodavali za 13 KM i naravno nismo to propustili Ali te su im akcije stvarno nepredvidive, traju samo jedan dan i obicno su na snizenju one igracke koje su slabog kvaliteta - ovo je prvi put da su ove bolje bile toliko snizene. E taj hrcak danas je bio 18Km, a inace je oko 26KM. Baby Born je 40(i nesto)KM itd., itd.
|
|
|
|