Mya_81 RR -> RE: Top shop ..jel` iko probao? (3.10.2010 19:28:50)
|
Prenos postova s teme Tele shop IZVORNA PORUKA: malena27 RR Drage forumasice, nadam se da je tema postavljena na pravom pdf-u, ako nije, molim da se za to pobrinu nasi dragi moderatori. Hvala. Upravo sam narucila Krecko-plus, pomagalo za krecenje vidjeno na top-shopu, obzirom da ove godine mm i ja zelimo sami da eksperimentisemo sa krecenjem i bojama Interesuje me da li je neka od vas imala iskustva sa istim i kakva su... Hvala IZVORNA PORUKA: Swatkish Mi smo kupili pretprosle godine super krecka Mislim da je to isto... Odusevljena sam bila , okrecili samo brzinski, bez ikakvog prljanja i zaprljavanja... Meni se nije svidjalo drugo krecenje, to jest, godinu dana poslije... Uopste se nije pokazao dobrim kao prvi put... Valjda u tom plusu ima nesto IZVORNA PORUKA: malena27 RR Swatkish hvala na informaciji... i ja mislim da je to, ako ne isto, onda slicno. A sta je bilo sa drugim krecenjem? Jel nije valjala boja ili je kapalo? IZVORNA PORUKA: Swatkish Pa nakon sto smo oprali krecka, on se super osusio, ali kad smo drugi put krecili, uopste nije htio da ''''prihvati'''' boju, tj jupol Nikad mi nece biti jasno... Mi ga mozda nismo dovoljno osusili.. Ti kad kupis, i aBd kad zavrsite, operi i ostavi na sunce da se dobrooo osusi... Mislim da ces biti odusevljena, ja ti ne mogu opisati kojom brzinom smo okrecili stan... Vjeruj mi da M nisam dala da kreci njime .. On je krecio coskove... Ne znam kakav je taj krecko plus, ali ovaj nije mogao da dohvati coskove, pa ces to morati onim malim valjkom... Ja sam sutradan dobila upalu misica, i M me zezao, jer mu nisam dala da prilazi krecku IZVORNA PORUKA: malena27 RR Nadam se da ce ovaj izdrzati bar par krecenja a i ako ne bude, kupicu opet ako se pokaze dobrim za naredno Ipak se onda isplati krecko nego platiti majstora, a obzirom da imam veliki stan tj. kucu, sigurno bi mi naplatio najmanje 600 KM zajedno sa materijalom. Ako te interesuje krecko koji sam narucila mozes pogledati na web stranici teleshopa. Hvala u svakom slucaju na informacijama, nadam se da cu biti odusevljena kao i ti. Mislim da cu se ja posvadjati sa mm zbog krecka IZVORNA PORUKA: Hannan Ja bas nek idan sa svekrvom pricam valja ti taj krecko.Ona je imala prije par godina neki isto se na shopu prodavao, i kaze da je za prvo krecenje bila zadovoljna, a sljedece godine su joj valjda spuzvice ispadale iz okvira...ako sam ej dobro razumjela. Javi ziva bila vrijedi li to sta, pa da i ja kupim. IZVORNA PORUKA: malena27 RR nije niko krecio od jucer? ja jadna se slomi od cekanja zvali su me iz top shopa i rekli da je isporuka za 7-15 dana... eto jedna informacija IZVORNA PORUKA: malena27 RR obecah da cu javiti za krecka, pa nikad...u principu stvarno ne kapa ali je pogodan za manje povrsine zidova jer na vecim se vide linije kuda ste presli kreckom. znaci samo za manje zidove je ok. IZVORNA PORUKA: acudesa Postovi prebačeni sa teme: "Ab Tronic x2-top shop..jel iko probao" IZVORNA PORUKA: DZANINI http://www.topshop.ba/index.asp?tn=productview_v2&cid=176213&pid=82169&c=0 sta mislite o ovom proizvodu jel iko koristio i isplati li se ov uzet..jel ima rezultata.. IZVORNA PORUKA: almai i mene zanimaju one krpe vodopije.Dali je njih neko mozda probao? IZVORNA PORUKA: lilith ja ih dobila i stvarno su kao sa reklame...sloodno zmi neces se pokajti... mene zanimo ono njihovo kuuhalo na paru ako je neko probao da podijeli iskustva? IZVORNA PORUKA: delilah taj abtronik je dobar mm koristi . imamo i drugi abtronik koji vibrira ja savjetujem da se maknete od njega ja ga jednom stavila na stomak i nakon jedog koristenja ja sam prokrvarila ,.. sauna- ako mislis ona oko stomaka sto se stavi to nista vam nevalja... IZVORNA PORUKA: mama alma RR Joj, ja sad pogledah ove krpe, super izgledaju, trebala bi ih uzeti, kad ih već neko nahvali. IZVORNA PORUKA: acudesa Postovi prebačeni sa teme: "set__ nozeva sa Topshopa" IZVORNA PORUKA: shejla Da li je neko probao ove nozeve. Na reklami izgledaju super (mozda ste gledali - prepolove lubenicu jednim potezom, haha). Ima ih kuiti u Topshopu kod katedrale i kostaju 60 KM, sto nije skupo ako su fakat dobri. Dodje set__ cini mi se 10-tak komada, raznih velicina i namjena. Zna li neko??? IZVORNA PORUKA: simba Moja zava je prezadovoljna ona ih je porucila i stvarno su dobri al preko topshopa a ne te od 60KM razlika sigurno postoji IZVORNA PORUKA: ivany Za te noževe neznam,ja sam naručila one šerpe sa top-shopa inox 18/10 i preeeezadoovoljna sam extra su. IZVORNA PORUKA: acudesa Postovi prebačeni sa teme "TV prodaja" IZVORNA PORUKA: jasmina_mm Molim moderatore ako nije tema na mjestu neka je prebace Eh ovako drage moje: Sta mislite o proizvodima koji se prodaju putem TV Shopova, da li je neka od vas nekada nesto kupila i da li je kvalitet i priblizno onakva kakvim ga prikazuju... Mene su pravo zainteresovale one serpe ali ne bih se odlucila ovako na slijepo ih uzeti nikada ipak to nije mala cifra koju treba dati.. Eto samo da cujem vase utiske pa pisite... IZVORNA PORUKA: batterfly Ja nisam nikad kupovala na taj nacin,...vjerovatno zato sto ne vjerujem dok ne vidim!!!! Ne znam ni kako bih reagovala da mi dodje nekakav fus!!!.. Ali ima nekih stvari koje mi djeluju da su super,npr onaj dormeo pokrivac,pa one vakumske vrecice....A za te serpe koje spominjes...ne znam...to bih ipak morala vidjeti da bih kupila..... IZVORNA PORUKA: nesanica NIkad nista nisam kupila preko tog TV shopa, nesto im bas i ne vjerujem...nekako vise volim da stvar vidim svojim ocima IZVORNA PORUKA: Romali Jasmina, baš smo mm i ja pričali o tim šerpama. Ima li ih iko? Javite kakve su. Btw, nikad nisam ništa kupila preko tv prodaje. IZVORNA PORUKA: jasmina_mm Ma meni izgledaju extra, ima TOP SHop u gradu ovdje pa kad mi bude usput navraticu, ali ne znam jesu li te serpe njihov proizvod, pa ako bude javnem, ma i mene interesuju iskustva jer ni ja nikada nista nisam kupila preko TV-a IZVORNA PORUKA: Lorna Ja sam poodavno, prije nekih 8-9 godina kupila mami tavu koja pece bez masnoce. Pokazala se ODLICNA! Isprobali smo sve varijante koje su reklamirali i svaka je bila odlicna; od pecenja biskvita, preko krompira u ljusci do ribe. Takodje sam kupovala i neke magicne krpe i isto tako su se pokazale super. IZVORNA PORUKA: stella Ja sam kupila onaj ab swing.Dobar je al mi mrsko vjezbati i eno ga u podrumu.A jos sam par stvari kupila one cetke za feniranje nista nevaljaju i onaj sa strujom za stomak.Upalila i pecnulo me i nikad vise A i serpe su mi se svidjele.Mada sada navratim pa pogledam ne kupujem badava.Tako sam vidjela set__ za odrzavanje noktiju krema ulje i raspice,i odlicno je. IZVORNA PORUKA: mamsi Moja kolegica je kupila te šerpe i prezadovoljna,sve ostale je izbacila iz kuće,kaže da su super IZVORNA PORUKA: Lorna a kakve su to serpe sto spominjete? IZVORNA PORUKA: camm IZVORNA PORUKA: Lorna a kakve su to serpe sto spominjete? dobre pravo dobre samo ko zna da kuha meni ne trebaju ja imam p.lonac i on mi je najbolji moja sveki je kupila onu kremu sto prekriva sve ona je to za vene kupila i fakat je dobra... meni je postar donio na kucna vrata kaze tv shop ja ga otjerala ja mislila neko se zeza na moj racun jos da ja platim.. kad ono ona narucila i super je a mozete i vratiti ima rok ne znam koliko dana.. IZVORNA PORUKA: lejlašh Ja sam prije godinu dana kupila set__ noževa i nisu bili loši IZVORNA PORUKA: jasmina_mm mamsi bas ti hvala na odgovoru mislila sam da niko i BiH nema te serpe IZVORNA PORUKA: Shee ja čim vidim reklamu za proizvode za sve i svašte koji se naručuju, ja odmah prebacim, jer im ne vjerujem, a nemam konkretnog iskustva, možda i griješim... IZVORNA PORUKA: Romali Jasmina, kakve su šerpe? Ode li ti do te prodavnice IZVORNA PORUKA: jasmina_mm kupi li ikad iko ove serpe ja se jos dvoumim jer mi se stvarno ne riskira IZVORNA PORUKA: Breskva Jasmina idi na temu "šta više neće ući u vašu kuću" ja mislim da je neko spomenuo te šerpe IZVORNA PORUKA: nikita [image]http://img37.imagefra.me/img/img37/2/3/7/nikitaa/f_u78njnpm_cf82d10.jpg[/image] Da li itko ima iskustva s ovim AB Tronikom, pomaze li ista ? IZVORNA PORUKA: milenium niki,ja nemam iskustvo,al jedna je forumašica na staroj temi koja je zaključana navela da je od ovog vibrirajućeg dobila neko unutarnje krvarenje IZVORNA PORUKA: sarayka Ovaj AB "nidje veze" sto bi rekli... znam provjreno. IZVORNA PORUKA: Meri29 Ja sam imala stariju verziju, nije nista posebno, mene je posebno nervirao taj gel sto se stavlja, poslije nekog vremena pojave se crvene tackice, a stomak nikad da se zategne. Ja mislim da su bacene pare IZVORNA PORUKA: pingpong Zelim kupiti Happy chop sjeckalicu sa Top Shopa. Za 50KM se dobiju dvije, a meni treba samo jedna : )) Zeli li neko da se utalimo, pa da svaka da 25 KM za jednu?
|
|
|
|