salmy -> RE: Top shop ..jel` iko probao? (13.8.2013 8:30:46)
|
IZVORNA PORUKA: mum82 i ja sam kupila delimano tavu u mercatoru preko onih naljepnica.jeftinija bila s poklopcem...ne da sam razocarana nego nikom je ne bih pozeljela...sve se polijepilo, rucka isto otpala poslije par dana, nisam je ribala, nego cistila po uputstvu koje dodje s njom, i opet uzas,pozutila,pocrnila jedva mozes nesto ispec[sm=smiley13.gif]...i ja je fino odnesem u smece a kupim metalac tavu, obicnu i onu vecu s poklopcem okko 70KM, i sad sam rahat[sm=smiley1.gif]...mada ja sve nesto razmisljam da ovo i nije bio original taj delimano, nekako mi bezz da se tako brzo pokvarila,al jbg prodali su je pod delimano i dali mi i tu garanciju al nisam isla ganjat, nije mi bilo do toga, e ostao mi je poklopac stakleni,zauzima prostor al mi ga zao bacit, ipak sam ga platila 30-ak KM[sm=zmeden.gif] Isto sam razocarana u ove sto se kupuju u mercatoru..i meni se rucka shebala..poklopac puko davno...i nemoze se prziti bez puno ulja....to je suplja prica..ako stavim malo zagori... kao sto prije rekoh delimano [sm=smiley21.gif] za druge ne znam,ali ove sto se kupuju po mercatoru su bezveze
|
|
|
|