Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako ste saznali za ovaj forum? 19.10.2010 22:27:22
Neca xxx
Kada sam ostala trudna, surfala sam po netu u potrazi za informacijama o različitim temama i naravno, naisla na RR. U početku sam isčitavala i druge forume, ali sam se nakon nekoliko mjeseci obavezala na vjernost RR i postala njen član. Inače, ovo je prvi i jedini forum u koji sam se učlanila. I od tada vas redovno čitam, a puno rjeđe pišem, ali sam odlučila da postanem malo aktivnija. RR mi je zaista dala dosta informacija, pa mislim da je red da se i ja malo odužim.
RE: Kako ste saznali za ovaj forum? 20.10.2010 0:57:41
melly__
IZVORNA PORUKA: Neca xxx
Kada sam ostala trudna, surfala sam po netu u potrazi za informacijama o različitim temama i naravno, naisla na RR. U početku sam isčitavala i druge forume, ali sam se nakon nekoliko mjeseci obavezala na vjernost RR i postala njen član. Inače, ovo je prvi i jedini forum u koji sam se učlanila. I od tada vas redovno čitam....
RE: Kako ste saznali za ovaj forum? 22.10.2010 20:47:31
aida.
IZVORNA PORUKA: melly__
Kada sam ostala trudna, surfala sam po netu u potrazi za informacijama o različitim temama i naravno, naisla na RR. U početku sam isčitavala i druge forume, ali sam se nakon nekoliko mjeseci obavezala na vjernost RR i postala njen član. Inače, ovo je prvi i jedini forum u koji sam se učlanila. I od tada vas redovno čitam....
Potpisujem..
takodjer potpisujem.. sjecam se da sam ukucala 19.sedmica trudnoce i izgooglalo mi sa rr clanke i pocela iscitavati teme... vidim zanimljivo poslije sam se nekog vremena uclanila... mm mi se sve smijao... ringe ringe rajaaa... i sad mi se smije jer sam ovisna o forumu a fakat nemam pojma zasto
RE: Kako ste saznali za ovaj forum? 22.10.2010 21:01:59
Anoniman
Kada sam ostala trudna, surfala sam po netu u potrazi za informacijama o različitim temama i naravno, naisla na RR.
Odmah se uclanila, malo istrazivala teme i sjecam se da su Lady26 i Bambi prve odgovorile....Poslije sam uvijek kad je god trebalo dobila savjet nisam jos nikoga licno upoznala ali postoje forumasice koje zaista cijenim ....
RE: Kako ste saznali za ovaj forum? 22.10.2010 21:16:40
Lady26
Marina Kad smo mm i ja poceli da planiramo , surfala sam po netu trazeci kalendar ovulacije i sve vezano za to, i izmedju ostalih stranica izbacilo mi je i RR, mjesec-dva sam samo citala teme, pratila ovulaciju (inace ne volim forume, nikad nisam bila clan nijednog) i jednog dana sam odlucila da se uclanim...prvo sam bila na temi "vjesticu ne ocekujemo...." i kad nam je test pokazao konacno , niko sretniji od mene kad sam presla na temu "razgovori u iscekivanju...". Do poroda sam redovno "visila" na RR, jedva cekala da ujutro upalim racunar i mahalam sa svojim zenicama , ali sve se promjenilo poslije poroda...kako je koja radjala tako smo se prestale javljati , ali opet zahvaljujuci RR imamo mnogo drugova i drugarica sa kojima se druzimo (vise drugova )
< Poruku je uredio Lady26 -- 22.10.2010 21:17:26 >
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.