Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kako ste saznali zo ovaj forum? 31.10.2007 12:21:24
travnicanka
Kako ste vi saznali za ovaj forum,bas me zanima?Ja sam sasvim slucajno naletjela na ovu stranicu.Bila sam ocajna jedan dan jer moja nije htjela da jede gotovo nista,ukucala sam bezveze "ishrana djece"i dobila dosta rezultata i izmedju ostalog RR stranicu.
< Poruku je uredio dina RR -- 11.9.2008 11:12:50 >
Cao moje drugarice. Jednog dana kao i obicno pregledavao sam razne sadrzaje na internetu. U moru mnogih tema koje me interesuju naletio sam i na ovaj site. Mnogo me je obradovao ovaj site i zelio bih mnogo pohvaliti urednike ovog site i ljude koji su dosli na ovu ideju. Na ovom forumu nasao sam mnogo zanimljivosti iz svakodnevnog zivota. Mogu se pohvaliti da svakodnevno posjecujem site i ucestvujem u raznim diskusijama. Nadam se da to cijenite. Mogu jos samo reci da, ne daj Boze kakvoj sprjecenosti, i u buducnosti cu posjecivati ovaj site redovno. Do sljedeceg javljanja sve vas puno voli i pozdravlja vas SEXI SEJO
Ja bila kod neke drugarice na kafi i ona se nesto zapricala i na um pala joj ova stranica...Pa mi predlozila RR jer tvrdi da bi me moglo interesovati jer ima dosta o bebicama...a ja imam 2 bebice pa rekoh ajd da vidim, navraticu... i eto tako i ostala
Tragajuci za temama o ovulaciji, sasvim slucajno sam naisla na ovu stranicu i od tada svakodnevno provjeravam sta se desava ovdje. Stranica je super a i drustvo je odlicno. Pozdrav svima
Ja sam u nadi za informacijama o IVF il Inseminaciji na google ukucala to i izbacilo mi brdo stranica al u ovu sam se zaljubila na prvi pogled heheh i ne bi je dala za brdo karamela
sasvim slučajno naišla na RR tražeći neke članke o ponašanju i odgoju djece koji su mi trebali za posao. na početku sam samo čitala postove ali kako sam krenula u akciju da dobijem bebu uključila sam se malo aktivnije. inače sada je preporučujemo svima kojima bi moglo trebati. pozdrav
Vjeruj te mi da ne znam kako, pokušavam se sjetiti, ali nisam sigurna, moguće da sam vidjela na sajtu sarajevo x. com, ali opet da ne slažem, i tako upadoh na stranicu i veoma sam sretna. Neki dan sam srela jednu kolegicu koja je iz Kiseljaka u sedmom mjesecu i odmah sam joj rekla da nam se pridruži.
da me ubijete ne mogu sad da skontam kako završih ovdje samo mogu reći da izbjegavam stranice na koje se treba registrovati ili ulogovati ili tipkati bilo kakve podatke zbog toga naprosto nemam blage veze kako se priključih na ovaj forum i još se zakačih ko krpelj pa ako ne mogu da se tuspasim od posla ovdje naprosto se živa izjedoh kao da ću nešto da propustim bože sačuvaj et
Eh,onog dana kada je test za trudnocu pokazao ,bila sam i sretna i uplasena,ali najvise iznenadjena i zbunjena...
Prvo sto sam pomislila:"...Boze,hocu li ja to znati...?Hocu li znati biti dobra mama?"
Takav urnebes emocija i razmisljanja me odveo na internet. Hm...rekoh:"A sta sad,Ivona?Znas li sta trazis?" Ukucam na google pretrazivac TRUDNOCA ...,naravno izbaci mi milion informacija...,ali mi je nekako odmah privuklo paznju TRUDNICKI KALENDAR. Kliknem na to i dovede me na RR.
Eto drage moje,to je moja prica... Imala sam namjeru samo citati sta me ceka iz sedmice u sedmicu,ali ja opasno zaglavih s vama ovdje
ja sam ovu stranicu pronasla u cekaoni kod ginekologa,bila je ogromna reklama na zidu.Dok sam dosla kuci ukucala sam i vodila samo trudnicki kalendar a sad vec sam redovan citalac ovog foruma.
Kod mene je gotovo identicna prica kao kod Ivone, samo sto sam ja dok jos nisam uradila test trazila znake trudnoce i provjeravala na kalendaru koliko bih mogla biti trudna, ostalo je isto, da se ne ponavljam... pusica
iako sam dosta zakasnila sa odgovorom....ja cu reci kako sam saznala za Vas trazila sam neke slicice bebica slatkih i muz je bio na stranici tuzlarije.net i tamo ima nase bebe i ja klikla kad ono slike i negdje u cosku pise ringeraja.ba i ja kliknem i evo meee. od tad svaki dan sam tu pisem i druzim se s vama....
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.