Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 1:30:20
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: milenium
evo stavila bih ali oklen mi slika mene na računaru kad sam bila mala,jedino da uslikam sliku pa stavim na komp,oće li to uspit imam samo sliku di smo sada ja velika a on malen
uspjeće što neće i ja sam svoju sliku tako postavila, nemam skener kući
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 1:37:15
Hanady RR
adana-iste! vesela-sliče)samo jedna crna druda svjetle kose) hanady-ja misla ono na krevetu samo jedno dijete a ono drugo da je lutka ona ćelava
U prilog tome,
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 1:44:50
Hanady RR
hanady još samo da ste obukli i ćeli nešto.
Nema šanse moja handi to odma skida i kaže to je moje ili ona se ubljucala.Nama sve lutke gologuze.
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 7:46:23
bebbe RR
Skvo, i ranije sam vidjela da Uma lici na tebe, ali da bas ovoliko... Niobe, i tvoje dijete je isto, isto ti! Adana, takodje! Nevjerovatno! Vesela, lijepa si k'o lutka, i Ajša je lijapa k'o lutka, ali ja vjerujem tvojoj svekrvi i tvome svekru:) Moja Ema i mm izgledaju kao Niobe i Adrian, ili Skvo i Uma, te ih ja zato necu postaviti, jer sama sebi izgledam kao da nemam gena:)
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 8:20:01
Anoniman
Moje dijete ne liči ni na mene ni na mm, mi smo prirodno tamnosmeđi a dijete nam je plavo ... nadamo se još uvijek da je on suviše mali da bi se vidjela sličnost i da će vremenom potamniti Samo mi svekrva ima plave oči i ko god vidi dijete kaže da je isti ona a samo oči imaju iste, ali et uvjeriše me ...ja kad usporedim slike najviše sličnosti ima sa mm... ali kad analiziram uzeo je on od svakog ponešto (moji su nos, usta i oblik očiju a svekrvina boja očiju, mm oblik glave, frizura, uši, voli da jede kao moj tata, spava kao moja mama pokriven dekom po glavi, nestašan i tvrdoglav na moju sestru, ljut i hoće sve da je po njegovom na mog svekra)
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 8:30:18
jabuka28
ni moje djete ne lici na mene ,mozda su je zamjenili u bolnici plavusa sa krupnim plavo/zelenim ocima i duugim trepavicama i krupnim obrazima... ima moju formu ociju,pogled ali moje oci su smedzo-zelene kosa tamna.... lici na babu u licu samo sto je on smedz!
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 8:30:55
veeseelaa
e čuj liči na svekvru? nevjerovatno ako mm ne liči na sveki kako ovo Breskva moj brat je takodje do neke 6-7 godine imao svijetlu kosu a sad je markantan tamnoputi muškarac s izrazito crnom kosom
< Poruku je uredio veeseelaa -- 3.12.2009 8:33:59 >
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 8:39:14
Anoniman
anel lici na mm.ima njegove usi,oci ,usta cunu ma skoro sve moje su samo trpavice duge ostalo nije na mene.A kad tko kaze da Anel lici na muza on se topi od dragosti....
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 9:23:12
lilith
moja je ista mm,ali bukvalno ista...on u minijaturi
Tri najneobicnije rijeci Kada izgovaram rijec Buducnost, prvi slog već odlazi u proslost. Kada izgovaram rijec Tišina, narusavam je. Kada izgovaram rijec Nista, stvaram nesto sto se ne smjesta u bilo kakvo nepostojanje.
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 9:41:54
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady
gledaj njih...ova starija smeđa smeđe oči, a ova mala žuta ko albinče oči plave...odmah da naglasim ja i mm imamo oči smeđe a plavooooooooo....najbliže kod komšije Ahmeda.
Haj ba, hanady, imaju iste trenerkice i majice A joj, evo Skvo je to vec pominjala, ali haj nema veze. Vesela, Ajsa ima toje oke. Skvo, Adana i Niobe imaju svoje male klonove. Moja je ista mm, samo sto ima moje oci. Postavim slike kad pronadjem odgovarajuce.
< Poruku je uredio pahuljica farah -- 3.12.2009 9:46:33 >
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 10:26:12
shpagica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
e čuj liči na svekvru? nevjerovatno ako mm ne liči na sveki kako ovo Breskva moj brat je takodje do neke 6-7 godine imao svijetlu kosu a sad je markantan tamnoputi muškarac s izrazito crnom kosom
Veeseelaa, ako tvoj muz nosi 50% gena od svoje mame, vasem djetetu ih predaje 25%. To je vise nego dovoljno da neko na nekog lici.
To sto su neke osobine recesivne (pa se ne vide) a neke dominantne...ili se neke tek unekoj sljedecoj generaciji iskombinuju da postanu vidljive...to je druga prica i tice se genetike...
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 10:32:22
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: shpagica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Veeseelaa, ako tvoj muz nosi 50% gena od svoje mame, vasem djetetu ih predaje 25%. To je vise nego dovoljno da neko na nekog lici.
To sto su neke osobine recesivne (pa se ne vide) a neke dominantne...ili se neke tek unekoj sljedecoj generaciji iskombinuju da postanu vidljive...to je druga prica i tice se genetike...
a joj, znači moje dijete se može više ličiti na nane i dede nego na mene, od sviju po 25% a od mene šipak mm nema veze sa sveki ni 1%, kako fizički tako ni psihički baš sam ih analizirala
RE: Na koga vaša beba liči - čvrst dokaz moli... 3.12.2009 10:35:19
veeseelaa
moja mama je crnka, ja sam uvijek mislila da sam ista ona, tako su bar svi govorili a otac mi je bio svijetle pute... kako godine idu sve više bacam na rahmetli oca, sama sebe nekad u ogledalu iznenadim.... iako sam ja tamna imam nešto njegovo, u stavu, pogledu, osmijehu Tako da se zaista djeca mogu promijeniti da se zijaniš I tema mi je super, nije što sam je ja postavila ajde ko zna šta o genetici nek napiše koju
< Poruku je uredio veeseelaa -- 3.12.2009 10:37:04 >