Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 29.10.2010 0:49:09
idacha
brzo ozdravljenje zelimo i Imi ja... Bas mi je zao sto rpolazite kroz sve to, ali se iskreno nadam da ces nam se uskoro javiti iz svog doma, sa sretnim i lijepim vjestima... veliki poljubac, uz vas smo!!!
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 29.10.2010 1:08:35
Hanady RR
vesela u januaru 2010 godine naša mama i beba sa RR bile su u bolnici tada je otvorena tema...pa smo im dale do zanja da mislimo na njih. U sređivanju tema našla sam je bila je imenovana za tu mamu i bebu...ja sam izmjenila naslov...
jako je lijepo da jedna mama kada dođu kući vidi da smo mi koje je poznajemo virtualno mislile na nju i željele ozdravljenje što prije.
pošto tebi nije bilo jasno da ti objasnim, a naredni put svoje nejasnoće pitaj na temi za to, kritike, sugestije ili PP-om ovalšatenog moderatora...ovako kavriš temu.
Zato ću ja kao ovlašteni moderator sve postove koji nisu u skladu sa temom pobrisati.
Još jednom mya dušo
< Poruku je uredio Hanady RR -- 29.10.2010 1:11:38 >
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 29.10.2010 8:23:37
ziki
Brzo ozdravljenje ljepotici, mami puno snage želim
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 29.10.2010 9:50:00
bebana27
od srace zelimo maloj Minjici brzo oporavak i da se sto prije vrati svojim roditeljima u njihov topli zagrljaj a njenim roditeljima da imaju snage da sve to prodju uz tebe smo Mya
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 29.10.2010 9:51:51
ena23
mya RR nadam se da je maloj minjici ovo bila zadnja noc u bolnici u njenom zivotu (do porodjaja,aBd, kada ti baka postanes) i da necete morati nikada vise biti razdvojene zbog bolesti. Grlim i tebe i nju ovako virtuelno i zelim sto brzi oporavak.
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 29.10.2010 9:56:51
rose 87
a joj pa sta je bilo drugarici ljepotice malena budi nam jaka i ozdravi brzo mya nemam rijeci jer znam da ti je tesko,nadam se da ce ovo ubrzo biti iza vas i da se nece vise nikada ponoviti ljubi nam malu djevojcicu
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 29.10.2010 10:00:40
Mya_81 RR
Curice moje lijepe, hvala vam neizmjerno na svemu
Minja je bolje I temperatura je spala
Oko 12 idem u bolnicu, kad prodje vizita da se vidim sa glavnom dokotricom, a moja pretpostavka je da će ostati gore preko vikenda, naravno i ja skupa s njom, ali još ništa ne znam...
Najbitnije je da stvari idu na bolje
< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 29.10.2010 10:03:54 >
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 29.10.2010 10:01:52
new mama
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Curice moje lijepe, hvala vam neizmjerno na svemu
Minja je bolje I temperatura je spala
Oko 12 idem u bolnicu, kad prodje vizita da se vidim da glavnom dokotricom, a moja pretpostavka je da će ostati gore preko vikenda, naravno i ja skupa s njom, ali još ništa ne znam...