Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 25.9.2013 9:50:17
ziki
Jasmin biće to dobro ako Bog da
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 25.9.2013 18:34:09
Mirkica
jasmin da ubrzo djecak ozdravi i da sto prije dodjete svojoj kucici
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 26.9.2013 0:08:38
sunce27
Djecaku zelimo sto brzi oporavak,bice to aBd ok, vidim da su u pitanju konvulzije moja kcerka je prije 2-3 mjeseca hospitalizirana radi istih, hvala Allahu nismo imali nikakvih posljedica nadam se da ce i kod vas sve biti ok,
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 26.9.2013 8:19:28
veki_aki
jasmin saljem puno , da sve prodje ok, ne brini djevojcica moje drugarice je imala 3-4 puta konvulzije nikakvih posljedica nije bilo, samo sto se mama isprepadala, al eno sad djevojcica velika sve ok.
RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnic... 1.11.2013 9:59:48
ziki
Malena Luna naše Lulu je u bolnici. Brzo ozdravljenje maleno ljepotici želim
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......