RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Roditeljski razgovori

Poruka

nanika -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (21.9.2012 16:03:20)

I mi malom djecaku zelimo sve najljepse, da sto prije ozdravi i dodje kuci[sm=smiley31.gif]

Amani12 -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (21.9.2012 16:06:33)

Da nam drugar cim prije ozdravi,
saljemo im mnogo pozitivnih vibrica i zagrljaja [sm=smiley31.gif]

Skvo RR -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (21.9.2012 16:08:01)

Nadam se brzom ozdravljenju...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

jednaa -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (26.9.2012 14:06:47)

hvala svima na podršci [sm=smiley31.gif]
mi smo jos u bolnici ali ide na bolje od nedjelje navecer nije imao temperaturu pa se nadamo da cemo u petak kuci aBd

Super Beba -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (26.9.2012 15:08:40)

IZVORNA PORUKA: jednaa

mi smo jos u bolnici ali ide na bolje od nedjelje navecer nije imao temperaturu pa se nadamo da cemo u petak kuci aBd

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Lijepe vijesti...aBd da u petak budete u svojoj kućici!

palachinken -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (26.9.2012 15:17:00)

Uh, hvala Bogu!

Mya_81 RR -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (26.9.2012 15:20:27)

Divne vijesti! [sm=bravo.gif]
Da što prije dodjete svojoj kućici!

bellla -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (26.9.2012 15:33:53)

[sm=bravo.gif]
Divne vijesti[sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif]

Lady26 -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (26.9.2012 15:43:58)

Hvala Bogu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/rozica.gif[/image]
ABd [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

almondray -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (26.9.2012 21:24:53)

IZVORNA PORUKA: raja_ringe

hvala svima na podršci, divne ste sve redom [sm=smiley31.gif].. Nema još nikakvih promjena i sinoć su se borili sa temperaturom..Hvala Bogu na plućima nema ništa i dalje je dijagnoza upala grla, uha i mokraćnih kanala. Čekamo nalaze brisa. Promjenili su mu antibiotik, sada dobiva nešto u venu..

Nadam se da ćete ubrzo kući...ako će ti biti imalo lakše i moj se sedmogodišnjak punih 7 dana borioi sa temp. sve preko 40 C , 9 dana almacin sirupa i 7 pencilina,.Mi smo to prebrodili kod kuće i danas na kontr. pedij. odobrio povratak u školu, a dijagnoza je bilo raznih...
U najboljim ste rukama , samo bez sikirancije

Crnkica -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (26.9.2012 22:46:11)

i vama jedan veliki [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]da aBd bude sve kako treba i brzo ozdravite,pa dođete svojoj kućici.

malenaa -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (26.9.2012 23:51:41)

brzo ozdravljenje i izlazak iz bolnice, da sve bude iza vas u najbrzem roku ... veliki kissssssssssssss

raja_ringe -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (27.9.2012 14:01:41)

i ja da vam se svima zahvalim na podrsci...danas sam bas happy, doktori su rekli da moze danas kuci . [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]..sve je pocelo sa trecim krajnikom i od sada ce morati maksimalno da paze na male lijepe tetkine usi :).. Ja svima zelim da nikada ne budu na ovoj temi, ali i ako budu da se na kraju zavrsi sa lijepim vijestima.. Hvala svima jos jednom..

damma -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (27.9.2012 14:37:37)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Honey3 -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (19.11.2012 17:09:32)

Malenoj Minji zelimo brzo ozdravljenje,i saljemo puuuuuno zagrljaja njoj i njenoj mamici[sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif]Zelimo da nam sto prije izadju iz bolnice,i da nam se mamica puno ne sikira[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

emi7908 -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (19.11.2012 17:15:21)

I ja im želim da što prije napuste bolnicu, i da što prije malena lutkica ozdravi... Ljubimo vas puno i uz vas smo.. [sm=smiley31.gif]

teacher75 -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (19.11.2012 17:22:25)

i ja vam drzim fige da sto prije izadjete[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Hanady RR -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (19.11.2012 17:39:14)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=rozica.gif]

koka i po -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (19.11.2012 17:48:40)

bice to sve dobro aBd....drzite se djevojke[sm=smiley31.gif]

bananica -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (19.11.2012 17:49:52)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=rozica.gif]

Malenaoduvijek -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (19.11.2012 18:08:50)

Mya zelum vam brz oporavak i da brzo dodjete svojoj kuci[sm=smiley31.gif]

MaminaBeba -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (19.11.2012 18:18:38)

Želimo što skorije ozdravljenje i izlazak iz bolnice, curici i njenoj mami. [sm=smiley31.gif]

Mi smo prije dvije sedmice bili u bolnici. Zbog iznenadnog i jakog povraćanja ostavili su nas na zaraznom odjeljenju zajedno sa starijim bolesnicima sa užasnim dijagnozama. Prenoćili smo u bolnici, mislila sam da ću poluditi od brige. Kud je duša moja mala bila bolesna, kud sam ja trudna 5-ti mjesec, a zaraze oko nas more...
Sutra dan je povraćanje stalo i ja sam dijete digla na svoju ruku, živim blizu bolnice, a srećom nije se vratilo nikako više.

Želim svima da nikada ne posjetite ovu temu, da vaši mališani uvijek budu zdravi.

R&T@ -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (19.11.2012 18:22:59)

IZVORNA PORUKA: MaminaBeba

Želim svima da nikada ne posjetite ovu temu, da vaši mališani uvijek budu zdravi.

Amin

Drage nase, budite jake i brzo nam se vratite[sm=rozica.gif][sm=smiley27.gif]

muaaa -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (19.11.2012 18:27:44)

IZVORNA PORUKA: zaha

Malenoj Minji zelimo brzo ozdravljenje,i saljemo puuuuuno zagrljaja njoj i njenoj mamici[sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif]Zelimo da nam sto prije izadju iz bolnice,i da nam se mamica puno ne sikira[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Pridruzujemo se zeljama

nanika -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (19.11.2012 18:28:17)

Mya bas mi je zao[sm=smiley19.gif], Minji zelim brzo ozdravljenje i da sto prije dodje svojoj kuci[sm=rozica.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>