malenaa -> RE: Podrška mami i drugarima kada su u bolnici :( (13.4.2012 12:28:44)
|
IZVORNA PORUKA: *pcelica* I ja to uvijek kazem Dabogda niko gore ne dosao. Ma meni je cetvrtu noc dosla jedna sestrica i pitala me hocu li taj krevet da se ne patim, ali kad sam vidjela u kakvom je stanju ja sam joj se samo zahvalila Mislim da je stvarno tuzno da bolnica koja je obnovljena i toliko ulozeno u nju da nema dva tri kreveta za majke koje imaju male bebe. jeste mila grozno je za mame , roditelje... ali sto se njih samih tice tj osobljA ok su... jako premoreni i uposleni to mogu reci, nisam niti jednog trenutka bilo koje smjene vidjela da neko od njih sjedi, sto na sat furaju, djeca dolaze... brizni su i hvala im od srca na tome.. meni je samo cudno kad mi zene rekose da mi te stolice placamo 30km??? preko socijalnog to se sve naplacuje... pa eto... toliko je vrijedan i krevet. ali zlu ne trebalo i na rukama bi covjek spavao... ja nisam ni spavala, hodala, sjedila... previjala se... milovala dinu... plakala... i sve u krug :)) sad je misic dobar , evo igra se i ne mogu vjerovati da mu izmamih osmijeh sa cokoladom za kuhanje :)) jojjj... nije je mogao smisliti ... lepetetka-ljubavi hvala ti puno, kao da si dosla... sad je ok, nema proljeva nikako od jutros... pa mojoj sreci kraja nema,nadam se da nece ni biti. ljubim vas
|
|
|
|