fatimica09
|
Koja sam ja.... ma ne mogu ko da mi na vrh jezika stoji....odoh ja pik ponove...pa ako me izbaci....izbacicu i ja ova adsl kroz prozor Ja i te kako vjerujem u sudbinu....a sve sto sam rekla mrzim ili necu...strefilo me! Sjecam se u ratu...moj stari bio u policiji...joj meni sega ona uniforma, a da ne govorim kako sam mrzila dezure i to....kad sam bila djevojcurak, ono poslije....o drotovima samo viceve pricala, ismijavala ih na svakom cosku...jos kad nesto ko dobace ....helem, ne prodje malo....ja zavrsim u policiji (ko policajka naravno, ne ko kriminalac)....ma drotovi ko drotovi, al hajd naviknes nekako .....zabavljat se sa drotom...ma ni luda! ahaaaa.....jedan me nasuko momacki...nakon 3god. veze.... ...prije te famozne policije izlazila ja sa svojim muzem, ali odlucimo mi kao nije TO-TO i razidjemo se na dugih 10. god....ja u medjuvremenu tako razocarana poslije tog drota , zakleta crnka, ofarbam se u plavo...fol samo se plavuse udaju .....i tako plava i u uniformi....kroz carsiju i hop, nakon ravno 10g. naletim na mm..... e kad je tad ,,zagrizo" ko pit bul....sto bi Severina rekla...pa ne popusta....valjda skonto covjek da mu se dragi Allah ponovo smilovao....pa me poslao na njegov put (ovo je sala mala, volim ga puno)....I naravno moram se opet nadovezati na svoju trudnocu i gubitak moje djevojcice....3 mj. prije svadbe...ma nema sta nismo radili, samo sto na trepavicama nisam dubila za ...ali nema , pa nema.....ma dobro, negdje duboko u srcu nisam ni zeljela prije ,,papira", ne da sam staromodna...jednostavno, ne znam nesto MOJE....helem, 27.12.-svadba, 27.12.-zadnja menstruacija....od prvog dana kad sam saznala za trudnocu, ja sam imala fobiju od porodjaja, cak sam znala pricati sa stomakom, sa mojom balerinom i moliti je da me ne napati na porodu....i kad je sve to samnom tako ispalo, beba mrtva...dr. kazu tesko ces se poroditi, jos mi govorili da sam uska i dok je sve bilo ok....e ja se porodim, a da nisam ni znala da je to porodjaj....ma mnogi su mi rekli, mozda od soka, ali vjerujte nije! Bila sam ja spremna na bol...pogotovo sto sam stalno ocekivala da cu proci kao moja mama, mene radjala 48h, na kraju 40min. na vakum,meni ni flekice na glavi a ona 36 konaca ....mene uopste nije boljelo, isto kao kad dobijem samo sto sam se dva puta ono napela i gotovo.....vjerujte, mm je gore izgledao od mene! Niti sam pukla, sve vise nego ok.....dr. kazu medicinsko cudo! ma vjerujte i ovaj RR...meni vazda sega bilo kad neko kaze upoznali se preko neta, ili ono trci kuci na ,,nesto" na netu....a ja sad bez vas ko bez zraka.... Zamislite i ovo....kad je meni tako poceo porod....kaze mm, e toga se stvarno ne sjecam....da sam samo ,,nesto" proucila i pocela tiskati....tek poslije, kad se malo stisalo, rekla meni sveki a i hfz. Bugari da je dobro uciti Salavat Teferidzije, i tako ja pocela jedno vece...kad me muz cuo, kaze...e to to si pocela uciti pred porod....a ja NIKAD prije to nisam ucila, nit sam ga znala uopste..... I onda kad neko kaze....NEMA sudbine, NEMA nesto JACE....ili ja NECU NIKAD.... e hos, hos samo ne znas kad....
|