Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Da li je to sudbina ili ...:) 2.12.2009 10:54:04
bubuli
ja vjerujem u sudbinu i u ono ko ceka taj i doceka... nisam imala aman neke srece u ljubavi i izdesavalo se svasta...digla ruke od svega i bum... moja rodica i njegov rodjak su hodali 7god.mi se nikad ni u putu sreli nismo... nas dvije od dva brata djeca kao i njih dvojica...i do te svadbe...7 dana nakon mi smo vec u vezi...ko da se znamo 100god. godinu dana veze,super veze,a samo sutradan znaci godina i dan saznam da sam trudna...
na svadbi rodicinoj od 150 zvanica nikog ubola nisam dok sam kitila sama svatove osim svekrvu-mozda smo zato brrr
RE: Da li je to sudbina ili ...:) 2.12.2009 11:02:17
ledy blue
mm svojoj tadasnjoj ''djevojci ''rekao da ce se samnom ozeniti..a znali smo se samo iz vidjenja raspored madeza na mom tijelu identican je kao i kod njega samo su nam suprotnim stranama ..tako kad se ''poklopimo'' poklope se i madezi
RE: Da li je to sudbina ili ...:) 2.12.2009 11:04:56
Hocu bebu
IZVORNA PORUKA: ledy blue
mm svojoj tadasnjoj ''djevojci ''rekao da ce se samnom ozeniti..a znali smo se samo iz vidjenja raspored madeza na mom tijelu identican je kao i kod njega samo su nam suprotnim stranama ..tako kad se ''poklopimo'' poklope se i madezi
RE: Da li je to sudbina ili ...:) 2.12.2009 11:16:53
vila_7
IZVORNA PORUKA: Hocu bebu
nevjerovatno to za madeze
RE: Da li je to sudbina ili ...:) 2.12.2009 13:35:22
milomoje
Moj brat kad je bio maleni 5-6 godina nacrtao svoju curu i rekao da se zove Mirela,...taj crtez i dan danas cuva mama, te kada se poceo zabavljati i mijenjati curice pa skoro pa svaka se zvala Mirela, jedna od njih i sadasnja zena koja se isto zove Mirela, i mama mu kada se ozenio pokazala crtez... cudno :) A sto se mene tice, meni je sve vaznije u zivotu vezano sa brojem/datumom 12...i ima dosta dosta koincidencije
RE: Da li je to sudbina ili ...:) 2.12.2009 14:41:00
manuela RR
Ja sam još u prvom razredu srednje škole iz ko zna kojeg razloga napisala u dnevnik da ću imati sina i da će se zvati Emir,baš sam tako napisala da ću imati i da će se zvati(ko neki prorok ) Neki dan kod mame sređivala neke stvari i nađem taj svoj dnevnik,naravno počnem ga čitati i vidim tu rečenicu. Nekih 6 godina poslije te rečenice ja imam svog Emira u naručju Prosto za nepovjerovati!!!!
A to kako sam svog muža upoznala ne mogu drugačije ni objasniti nego da je sudbina umješala prste ali poduga je to priča...a sad mi baš nešto mrsko detaljisati
RE: Da li je to sudbina ili ...:) 2.12.2009 15:32:30
Anoniman
ısta stvar!:))))) Ovo sa mladezima, a ovo za vjencanje je obrnuto, jednom smo se u srednjoj zezale i ja to izjavim, a par godina kasnije njegovom inicicijativom se i desi!
RE: Da li je to sudbina ili ...:) 2.12.2009 18:32:27
acudesa
Žene drage, vjerujte mi da sam se naježila pok sam čitala pojedine postove, ono, nemam riječi ....stvarno dok suđeni ne dođe-džaba (pade mi na pamet moja drugarica iz mlađih dana, njoj bi nana imala običaj reći: Hajde, bona, kud stalno izlaziš, doći će suđeni na vrata. A, ona, ni pet ni šest: Ako dođe, reci mu da sam ja u čaršiji )
RE: Da li je to sudbina ili ...:) 2.12.2009 18:45:35
Anoniman
jedva sam cekala da zatrudnim,kad sam zatrudnila odma su nastali problemi pila sam lijekova i lijekova svi su govorili kako ces iznijet do kraja utjece na bebu ocel bit ziva,zdrava.Bila sam 3 put u bolnici . Bolove imala skoro svaki dan svaki,dan nesto drugo mozda da sam sedmicu uzivala u ono sve u strahu,i brigi. Osla rodila prije vremena s malom kg.bebu bila u ink.svaki dan govorili vidicemo kako,ce bit sutra kako danas i tako dan za danom. I zahvaljujuci Bogu i sudbini i svim tim lijekovima sto sam pila moja Anel je ziv i zdrav i veliki momak Rekla sam mm.ako ikada budemo ,,imali drugo ,voli cu ga ali ce Anel ce uvijek biti poseban u mom srcu....
RE: Da li je to sudbina ili ...:) 2.12.2009 18:50:59
acudesa
IZVORNA PORUKA: felix
I zahvaljujuci Bogu i sudbini i svim tim lijekovima sto sam pila moja Anel je ziv i zdrav i veliki momak Rekla sam mm.ako ikada budemo ,,imali drugo ,voli cu ga ali ce Anel ce uvijek biti poseban u mom srcu....
dusha moja draga....ja sam baš osjetljiva na djecu...jubim ga puno
RE: Da li je to sudbina ili ...:) 2.12.2009 19:03:11
SdZ
Vjerujem da sudbina postoji i da je odredjena.....evo ja npr.oduvijek sam voljela biti kod majke,konaciti i tako i sad moj dragi zivi u tom naselju,pa kazem da sam od malena izgleda znala gdje cu da zivim i jos puno je toga sto kazem "e,to je sudbina"
RE: Da li je to sudbina ili ...:) 2.12.2009 19:11:41
aicha
pazite sad ovo... prije mm ja sam imala malo poduzu vezu na daljinu i tamam se sve nekako uozbiljilo i vec je bio u planu brak kad nastadose problemi,sitne svadjice itd. Ja sam primjetila da nes nije ok ali sam puno vjerovala tom momku. Meni su neki rodjaci poceli govoriti kako se spetljao sa nekom djevojkom tamo al moj bivsi me uvjeravao da mu je to samo prijateljica itd itd kad!!! jednom ja tako klanjala ikindiju i bas ono nasekirana zovem njega na mobitel kad on nedostupan (a dogovorili se da cemo se cuti to popodne)...zovem ja i dalje i valjda u onoj nervozi permutiram broj i NAZOVEM ni manje ni vise nego tu njegovu djevojku sa kojom me varao i kad sam cula zenski glas ja prekinem (skontam da sam pogrijesila broj) kad zove ona mene...ja joj se izvinila da sam pogrijesila broj i prekinem (nervozna bila)...kad zove ona mene opet..i tamam da joj nesto drsko kazem da me ne pegla da sam pogrijesila kad pita ona mene "jel ....(moje ime)".ja se sklamenila...kad predstavi se ona ko je i sve mi isprica za njih dvoje... Ja poludila...helem taj moj bivsi nikad nije povjerovao da sam ja slucajno nazvala tu djevojku sa kojom me varao, mislio je da mi je neko dao broj i sl al kad Allah cuva svoje robove...helem tako se rasvijetlio slucaj i sve je zavrsilo dobro po mene
a za mm, ja sam uvijek govorila kao djevojka, nikad se ne bih udala u komsiluk, u mahalu(zbog onih zenturaca,traceva i prica) i sve sam imala veze il na daljinu ili iz druge mahale i sl i na kraju se udam za komsiju (za mog muza)
a mm sam znala iz vidjenja i uopce nije bio moj tip momka...a ja sam se njemu potajno svidjala i on je svaki sabah kad je isao u dzamiju molio Allaha da mu ja budem zena i kad me jedne prilike vidio sa nekim momkom, razocarao se i nije htio vise da to moli...i tek nakon godinu dvije ja se i on spetljamo i naposljetku mu Allah uslisio dovu
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
RE: Da li je to sudbina ili ...:) 2.12.2009 19:20:20
acudesa
IZVORNA PORUKA: aicha
permutiram broj i NAZOVEM ni manje ni vise nego tu njegovu djevojku sa kojom me varao i kad sam cula zenski glas ja prekinem (skontam da sam pogrijesila broj) kad zove ona mene...ja joj se izvinila da sam pogrijesila broj i prekinem (nervozna bila)...kad zove ona mene opet..i tamam da joj nesto drsko kazem da me ne pegla da sam pogrijesila kad pita ona mene "jel ....(moje ime)".ja se sklamenila...kad predstavi se ona ko je i sve mi isprica za njih dvoje...
Bože moj jedini, stvarno sam bez taksta
RE: Da li je to sudbina ili ...:) 2.12.2009 19:27:40
ivanak
Pa kojom sam slučajnosti upoznala muža.... ma mogla sam ga upoznati i prije, ali poklopile su se stvari tako... Moja mama je u rodbinskoj vezi ( prvi rođaci ) sa osobom koji je udavao kćer., a ona je znači meni druga rodica... a majka joj ima brata koji ima dvoje djece, a taj jedan je moj muž Sto puta su išli doli kod njih i oni dolazili kod njih, a ja nisam znala za njega... znala sam da žena od maminog rođaka ima brata, djeca.... ali da sam misla da će mi on biti dečko, muž, otac mog djeteta.... ma ludilo....
A ja to vrijeme nisam baš izlazila, dosadilo mi sve, i muški, i ljudi... i mene zafrkavli ma šta ne izlaziš... pa neće ti princ na bijelom konju doći doma.... kad ono došao ( kuća ispod njih sam živila )
I mnogo toga se sudbinski izdogađalo, i loše ga, a i dobro ga... Uvijek sam htjela imati starijeg brata i nažalost nisam imala.... i zato sam htjela da sutra moja kćer, aBd budem imala ima starijeg brata da je čuva, pazi, igra se s njome.... pa eto imam sina, sad slijedi kćer
< Poruku je uredio ivanak -- 2.12.2009 19:31:21 >