dandi84 -> RE: Kasni mi, a test negativan (11.4.2014 13:57:48)
|
IZVORNA PORUKA: u_nadi_za_bebacem Nova sam na forumu i sigurno se pitanja ponavljaju stalno, ali ovako: trebala sam dobiti 07.04,zadnja menstruacij mi je bila 07.03. Trajala mi 2 dana, odem ja kod gin[sm=hudicek1.gif]ica 20.03. Kaze da je sve ok i da su taj dan taman plodni, bacimo se ja i moj mm na posao ,inace smo skoro godinu u braku i od pocetka se ne cuvamo, sad je vec 11.04. Moje menstruacije nema, kasni a meni drago… uradim ja test odmah 07.04.jedva skoro vidljiva crta ali samo meni vidljiva ja mislim, imam simptoma trudnoce, mucnina, blaga nesvjesticai mirisi mi jaci smetaju… a inace mi je ginic propisala folnu da pije[sm=nosecka.gif]m.. Folicin.. Ja se nadam da sam… [sm=nosecka.gif]a usput imam u bolove u donjem dijelu stomaka u u preponama i ledjima… Ako je bila blijeda crta onda je trudnoca. Bitno je da se pojavila. Sacekaj pa prekosutra opet uradi test bice tamnija linija ako je danas bila svijetla, najbolje ujutru sa prvim jutarnjim urinom raditi test. Srecno I javi nam[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|