LILLO -> RE: kasni mi, a test negativan (20.8.2013 12:46:33)
|
Zdravo svima, i ja sam novi kolacic na ovom forumu[sm=smiley1.gif]i takođe želim bebaca[sm=duda.gif], malo sam se zabrinula jer sam trebala dobiti 15.08. evo do danas nista , 35 mi je dan ciklusa. 17.08.2013 sam uradila test u toku dana da vidim da nije slucajno[sm=modricrtici.gif] međutim nista nije pokazao test, osim one kontrolne linije...Grudi mi pucaju, cak me i obican pamucni top vrijeđa..Ja sam visoka 176, 58 kg, mrsava, pa i nemam neke grudi, ali su mi ovih dana ogromne...kad mi je i suprug primjetio, izgledaju kao silikoni[sm=smiley1.gif], stomak me ne boli vac imam neki osjecaj kao da sam naduta..uzasno sam pospana, evo sad dok pisem( na poslu sam) mogla bi odrjemati dobra 2 sata, imam blago povisenu temperaturu 36,5. radila sam krvnu sliku 18.08.redovni nalaz krvi i urina, nalazi odlicni cak mi je zeljezo koje je prije bilo odgovorno za moj umor( prosli nalaz prije 4 mjeseca zeljezo 4) sada je 23,5...tako da sam anemiju otpisala....Imala sam odnose prosli mjesec u periodu ovulacije, malo smo eksperimentisali sa pozama zbog moje matericu u RVF, po preporuci ginekologa...ovulaciju sam pratila trakicama i mjerila temperaturu...i bila je zaista..e sad da li smo potrefili to ne znam jer mi je to bio prvi puta da mjerim temperaturu i trakice... Sta vi mislite da cekam jos koji dan pa da ponovim test...ili??jel bolje ujutro uraditi test ili moze i u toku dana...kupujem one testove u dm drogerijama... Taman sam zbavila upitnice za nalaze hormona i stitne i treba da idem 3 dan m, i sad je nema...mislim nadam se da je [sm=duda.gif]ako nije ...[sm=smiley19.gif]onda na remont opet....
|
|
|
|