|
RE: Kasni mi, a test negativan 27.5.2013 15:48:59
|
|
|
|
malena27 RR
|
IZVORNA PORUKA: pinky_cujica Pozdrav drage moje! Vec godinu dana ja i moj mm radimo na bebi, i taman kad smo pomislili, evo to je to ( kasni mi 7 dana), test je pokazao NEGATIVNO! Inace, imam redovite cikluse i nikada mi nije toliko kasnila.. tacno pred osjecala sam simptome, kao i uvijek..medjutim, sada samo osjecam blagu mucninu, ponekad lagan bol u donjem dijelu i u predijelu jajnika, grudima isto tako..jucer me bolila i glava..pa sad...??? sta da mislim? sta da radim drage moje??? da li ima neka slicno iskustvo? zvala sam ginekologa i kaze mi da uradim ujutro test i dodjem na pregled, a vjerujte, toliko me strah razocarenja, jer stvarno, ali stvarno..nikad se nismo ovako ponadali Unaprijed hvala na pomoci i podrsci! IZVORNA PORUKA: kokouli pinky meni kasni 4 dana ,jutros je test negativan ,juce sam bila kod ljekara ,nista ne vidi osim endometrijum da je 8,7mm .Otiđi svakako na pregled . IZVORNA PORUKA: pinky_cujica hvala ti na odgovoru draga moja! Znaci ni ginekolog ti nista konkretno nije rekao? Stvarno, nekako se bas plasim.. on mi rece jucer preko telefona, samo moze da bude dvoje u pitanju, trudnoca ili cista ! e sad.. vjerovatnoca da je cista? kad ti planiras raditi test ponovo i ici do ginekologa? i koji si test radila, ja sam neki od 7KM, da li to mozda znaci??? iskreno se nadam da cemo se obje zajedno radovati IZVORNA PORUKA: kokouli Ne znam hocu li više test raditi ,rekao je i meni isto ili je trudnoca illi ces ipak dobiti ,i da dođem opet za 7 dana na kontrolu.I ja sam radila neki od 7km. IZVORNA PORUKA: pinky_cujica Upravu si..necu ni ja vise da radim test, idem sutra kod ginekologa i to je to.. ako i dalje ne dodje uradit cu nalaz krvi, mislim da je tako najbolje..
|