Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sretan vam svima ovaj divni neradni dan koji ćete provesti sa svojim porodicama
dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan 1. IVF Mb -0 2. IVF Mb -0
RE: Sretan Dan nezavisnosti 1. Mart 1.3.2010 8:52:47
acudesa
Sretan Dan nezavisnosti svim Bosancima i Hercegovcima....od srca im želim: Bolji ekonomski status, bolje rukovodstvo u državnim organima, manje ministara, više sigurnosti na ulicama,....imalo bi se svašta napisati
RE: Sretan Dan nezavisnosti 1. Mart 1.3.2010 8:59:11
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
Sretan Dan nezavisnosti svim Bosancima i Hercegovcima....od srca im želim: Bolji ekonomski status, bolje rukovodstvo u državnim organima, manje ministara, više sigurnosti na ulicama,....imalo bi se svašta napisati
RE: Sretan Dan nezavisnosti 1. Mart 1.3.2010 9:19:48
Madam Mohamed
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem.Od mora do Save,od Drine do Une.Jedna si jedina,moja domovina.Jedna si jedina,Bosna i Hercegovina.. Volim te..
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.