Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sretni Dani nezavisnosti / državnosti BIH! 25.11.2009 9:02:59
tea lana
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova, ti ces biti prkosna slobodna i ponosna, zemljo nasih djedova. Digni se iz pepela kao sto put do sada, sad s´mirisom LJILJANA ljubavi, ljubavi moja, ...
Sretan Ti rodjendan moja domovino.
< Poruku je uredio Blue rose RR -- 24.11.2011 21:32:13 >
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova, ti ces biti prkosna slobodna i ponosna, zemljo nasih djedova. Digni se iz pepela kao sto put do sada, sad s´mirisom LJILJANA ljubavi, ljubavi moja, ...
Ovo je i dalje moja himna
RE: Sretni Dani nezavisnosti / državnosti BIH! 25.11.2009 11:03:14
Anoniman
"Zemljo tisuc ljeta, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une, Jedna si jedinaaaa, moja domoviiinnaaaaa, jedna si jedinaaaa, BOSNA I HERCEGOVINA... Bog neka te cuva, za pokoljenja nova, zemljo mojih snova, mojih pradjedova, Jedna si jedinaaaa, moja domovinaaaaa, jedna si jedinaaa, BOSNA I HERCEGOVINA..."
Sretan rodjendan BOSNO I HERCEGOVINO!!! Svim gradjanima BIH cestitam Dan Drzavnosti BIH...
< Poruku je uredio Blue rose RR -- 24.11.2011 21:32:47 >
Svim mamama, bebama i tatama i onim koje vole ovu zemlju SRETAN 25. NOVEMBAR - DAN DRŽAVNOSTI BOSNE I HERCEGOVINE!
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Sretan Ti rodjendan moja domovino.
VELIKI POTPIS!!!!
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.