Anidae -> RE: Ginekolozi u Tuzli (24.5.2010 22:59:13)
|
Iskustva razlicita... Dr. Aza Zigic u Domu zdravlja-promjenljivog raspolozenja, stoga nisam vise njen pacijent... Dr. Azra Blitvic (privatno)-obicni pregled, sve extra, pohvale... dr. Tulumovic (operacija)-na Gradini, extra doktor, sve pohvale,... Trudnocu mi vodi dr. AMELA ADZAJLIC i to u Domu zdravlja, extra je zena, uvijek strpljiva i puna razumjevanja, trudnoca mi je rizicna a ipak mi nije pravila paniku, cak stavise nisam ni znala da zena ima svoju ordinaciju privatno, dakle za sve pretrage sam dobila valjane uputnice i nalaze i nisam platila ni feninga (sve na ovjerenu zdravstvenu knjizicu). Cekanje u Domu zdravlja je relativno,zavisi od potrebe nekog pregleda i slicno a postoji i zakazivanje termina... Zbog spleta okolnosti bila sam na UZ u "bivsoj Kreki", UZ mi je radila dr. Vesna Zulcic-Nakic, bila je gruba, odvratna, UZ je obavila na oba nacina, bez gela, imala sam modrice po stomaku kasnije i navodno je (najgore od svega) vidjela kao neku anomaliju na plodu. Dr. Balic je pogledao taj nalaz i slozio se sa njenim misljenjem (bez ikakvog opet valjanog pregleda koji mi je mogao uraditi u DZ na njihovim aparatima). Dakle, javna tajna je da su htjeli da im se dodje privatno. Od svoje sam doktorice (nakon 10 dana nerviranja) dobila uputnicu za konzilijum na Gradini...S bebom je naravno sve uredu (u sta nisam ni sumnjala) a pregledale su me fine doktorice dr. Radoncic i dr. Klempic... Sve pohvale i za dr. Amru Habibovic (opet DZ Tuzla) koja me je, zbog odsustva moje doktorice Amele, primila i od koje sam dobila savjete i informacije o svemu sto me zanimalo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|