Indijka -> RE: Ginekolozi u Tuzli (19.2.2011 14:26:22)
|
Drage forumašice, evo da i ja svoje iskustvo podijelim sa vama. Prva mi je trudnoća, i od početka je vodi dr. Balić u domu zdravlja. Ja nisam imala pojma o ginekolozima, ali mama mi je rekla da idem njemu, i sada se kajem. Prvo što mi je bilo neugodno, drugo što je on jako neljubazan i grub. Sa 3.5 mjeseca sam otišla kod njega privatno i radila 4D ultrazvuk ( 250 KM ) i moj muž i ja smo bili prezadovoljni, jer je tada bio jako komunikativan, što god smo pitali ( a MM je mnogo zapitkivao ) fino nam je odgovarao. Dobili smo 20-ak slika na CD-u, 5 klipova kako se bebica miće, mrda nogicama i 3 slike za album. Tako da je to za nas bilo nezaboravno iskustvo i ne žalimo ni feninga. ALI...kada smo završili sa pregledom rekao je da dođemo ponovo za mjesec, mjesec ipo, te da je svaki idući UZ 50 KM i da traje pola sata, jer kao nema potrebe ponovo brojati bebine prste itd. Mi smo jedva dočekali da vrijeme proleti i ponovo odemo da vidimo našeg malog anđela. Bili smo naručeni u 18:15, a primio nas je tek oko 19h. Kada je vidio da u trudnićkoj knjižici piše da sutradan ujutro imam zakazan vaginalni pregled kod njega u DZ, rekao je da će me pregledati sada ''usput'', da sutra ne dolazim džaba. Pomenuo nije da se plaća ;-) Eh sada, taj ultrazvuk od ''pola sata'' kako je zadnji put rekao je trajao manje od 10 minuta, ni lice bebice nam nije pokazao. Nije bio pričljiv kao prošli put, već je gledao da odradi svoje, pokupi pare i zdravo. Dobili smo samo cd sa jednim klipom bebice koji traje svega 5 sekundi. A naravno, naplatio je i ono što je pomenuo, i ono što nije. Tako da sam bezveze bacila 30 km za pregled koji bih sutradan imala besplatno, ali manje-više zbog para, više mi je zbog termina u DZ, ne znam kako i kada će me sad primiti, jer sam uvijek bila naručena u 8h ujutro i bilo mi je super. Za mene je Balić sada velika nula od čovjeka :/ i voljela bih da mi neko drugi vodi trudnoću, ali sada, šta je-tu je. Želim vam svima puno sreće [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|