|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ginekolozi u Tuzli
25.12.2012 19:23:41   
idica mimica
Zdravo., drage moje trudnice, nova sam naforumu, interesuje me da li je neka ima misljenje o ginekologu Adiju Babovicu, malo se raspitujem ko da mi pomogne pri porodu? Hvala unaprijed user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 226
25.12.2012 19:58:51   
klemzi

IZVORNA PORUKA: idica mimica

Zdravo., drage moje trudnice, nova sam naforumu, interesuje me da li je neka ima misljenje o ginekologu Adiju Babovicu, malo se raspitujem ko da mi pomogne pri porodu? Hvala unaprijed user posted image

Bio je dežurni kada sam se ja trebala poroditi, ustvari noć prije kad sam prenoćila i bio je sasvim ok. Veseo, zezao se s nama user posted image To i nije neka info, ali eto, možda pomogne. Sretnoooouser posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu idica mimica)
Neposredna veza do poruke: 227
25.12.2012 21:45:23   
Alannah
Ni ja nemam bas neki informaciju,meni je ujuru bio u viziti i bas veseo bio,zezao se.

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 228
26.12.2012 11:47:00   
idica mimica
Hvala drage moje trudnjace, nadam se da ce mi biti makar malo veselo user posted image

(odgovor članu Alannah)
Neposredna veza do poruke: 229
26.12.2012 11:48:17   
idica mimica
Hvala drage moje, nadam se da ce biti i meni makar malo veselo user posted image user posted image

(odgovor članu Alannah)
Neposredna veza do poruke: 230
6.1.2013 14:09:36   
amelyy
ja sam nova na forumu,pa prvoda vas sve pozdravim drage moje...
ovako moje iskustvo sa dr balicem je bilo ruzno,a mislim da sam i ja tome dosta doprinjela
zatrudnila i rekla mu da sam popila par neki tableta antidepresiv,i rekao mi da moram ocistit,a ja ne trazeci drugo misljenje poslusam ga...
da bi poslije saznala da to uopste nije trebalo tako biti...
a sada sam hvala bogu ponovo trudna i trudnocu mi vodi Amra.H. jako draga zena.i moja preporuka...

(odgovor članu idica mimica)
Neposredna veza do poruke: 231
27.2.2013 9:56:00   
trudnica31
Pozdrav, nova sam na forumu. Da li neko vodi trudnocu kod dr.Amele privatno i moze li se bez Doma zdravlja jer sam bila skoro na prvom pregledu u DZ i tamo je petkom luda kuca,pregled kratko trajao a toliko sam ocekivala! Drugo, odmah sam porucena za fetalni skrinig u DZ, ko to radi, da li moze muz prisustvovati? Molim vas ako ima neko da mi odgovori, strasno me zanima sve! pozdrav user posted image

(odgovor članu amelyy)
Neposredna veza do poruke: 232
27.2.2013 10:46:18   
Sonja
naravno da mozes privatno voditi trudnocu... fetalni skrining svim trudnicama rade od 12-14sedmice trudnoce..rade u DZ i koji doktor se potrefi on radi.. muz ne moze biti unutra s tobom :( nadam se da sam bar malo pomogla..
sretno

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu trudnica31)
Neposredna veza do poruke: 233
14.3.2013 12:58:00   
trudnica31
hvala na odgovoru, zanima me samo jos da li kod dr.Amele Adzajlic privatno na svaoj kontroli mjeri sestra tezinu i pritisak kao sto rade u DZ?

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 234
14.3.2013 14:31:04   
Alannah

Ja sam bila par puta privatno i mjerila je oboje.

< Poruku je uredio Alannah -- 14.3.2013 14:32:19 >

(odgovor članu trudnica31)
Neposredna veza do poruke: 235
16.3.2013 19:43:33   
bubamara_11
Da li ima DR.INDIRA ŠERAK privatnu ordinaciju ili vrsi preglede na GAK-u kako se kod nje moze narucit znal ko imal ko iskustva.Mozete li mi ostavit njen broj ako ima ko.Cula sam za nju sve najbolje sad neznam nisam imala iskustvo s njom.Hvala

(odgovor članu Alannah)
Neposredna veza do poruke: 236
17.3.2013 9:11:12   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: Emri_

Da li ima DR.INDIRA ŠERAK privatnu ordinaciju ili vrsi preglede na GAK-u kako se kod nje moze narucit znal ko imal ko iskustva.Mozete li mi ostavit njen broj ako ima ko.Cula sam za nju sve najbolje sad neznam nisam imala iskustvo s njom.Hvala

divna je. mene je porodila prvi put.
ne znam kakva je u vodjenju trudnoce al za porod je dobra a to je opet tesko dogovoriti jer nikad ne znas kad ce ti krenuti (osim ako ne mislis na indukciju da ides)
i koliko ja znam, ne radi ona privatno

(odgovor članu bubamara_11)
Neposredna veza do poruke: 237
17.3.2013 18:17:23   
Alannah
Ne radi privatno,samo na UKC-u. Cula sam da je dobar ljekar i dosta poznanica je porodila.Mene je takodje pregledala kad sam dosla gore,i bas je njezna bila.

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 238
29.3.2013 1:19:51   
emy84
Ja odusevljena doktoricom D.Balić. Za doktora sam cula u vise navrata de nije pristupacan , komunikativan, ali ona je super.
Po meni je i veliki strucnjak, ljubazna, samo pohvale za nju imam.

(odgovor članu Alannah)
Neposredna veza do poruke: 239
17.6.2013 0:32:37   
Danijelas86
pozz drage moje ja sam narucena kod dokt blitvic ali ne znam gdje se nalazi..jel mi moze neka pomoci da objasni gdje joj je ordinacija vidjela sam ul.maka dizdara ali ja nisam iz tz pa nezz gdje se nalazi..unaprijed hvala

(odgovor članu emy84)
Neposredna veza do poruke: 240
17.6.2013 7:38:31   
Hannan
Balicka je na Stupinama cini mi prva ona bijela zgrada od pijace (zadnja od hotela Tuzla), i ulaz je s te gornje strane pijace.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Danijelas86)
Neposredna veza do poruke: 241
17.6.2013 9:40:34   
Danijelas86
e hvala ti puno Hannan

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 242
17.6.2013 20:31:47   
bamblbi

Balicka je na Stupinama cini mi prva ona bijela zgrada od pijace (zadnja od hotela Tuzla), i ulaz je s te gornje strane pijace. [/quote]

Mislim da je tu doktorica Blitvić znam da je ona bila na Stupinama, a dr. Balić je bila preko puta
komemorativnog centra, jedino ako se preselila u međuvremenu jer je i meni vodila prvu trudnoću i ne bih je preporučila nikome.
Ne znam da li ona nas gleda kao pacijente ili samo kao osobe koje joj donose novac. Baš me razočarala i iskreno žao mi je što sam
toliko novca bacila na nekoga, a ništa mi nije pomogao i mogla sam ostati bez bebe, koliko je ona vodila računa.
Sada mi trudnoću vodi divna doktorica iz Lukavca Nermina Džibrić i samo njoj mogu zahvaliti što sam živa.

16.03.2008 Mamina sreća
14.05.2013 user posted image

16.03.2008 T
20.01.2014 H

(odgovor članu Danijelas86)
Neposredna veza do poruke: 243
17.6.2013 20:38:09   
Hannan

IZVORNA PORUKA: bamblbi

Balicka je na Stupinama cini mi prva ona bijela zgrada od pijace (zadnja od hotela Tuzla), i ulaz je s te gornje strane pijace.

Mislim da je tu doktorica Blitvić znam da je ona bila na Stupinama, a dr. Balić je bila preko puta
komemorativnog centra, jedino ako se preselila u međuvremenu jer je i meni vodila prvu trudnoću i ne bih je preporučila nikome.
Ne znam da li ona nas gleda kao pacijente ili samo kao osobe koje joj donose novac. Baš me razočarala i iskreno žao mi je što sam
toliko novca bacila na nekoga, a ništa mi nije pomogao i mogla sam ostati bez bebe, koliko je ona vodila računa.
Sada mi trudnoću vodi divna doktorica iz Lukavca Nermina Džibrić i samo njoj mogu zahvaliti što sam živa.

16.03.2008 Mamina sreća
14.05.2013 user posted image

Joj greska u kucanju, zena je i pitala za dr. Blitvic, ja sam za nju i pisala odgovor, ali greskom napisala Balic.

Da se ispravim, dr. Azra Blitvic je na Stupinama :)

< Poruku je uredio Hannan -- 17.6.2013 20:40:49 >

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu bamblbi)
Neposredna veza do poruke: 244
17.6.2013 22:43:05   
klemzi
Hannan skoncentriši se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 245
17.6.2013 23:02:57   
Dalia_88
Evo da se ubacim i ovdje user posted image

Neko je spomenuo Dr. Fedju Omeragica pa da ga i ja pohvalim. kod mene je bio CIN II i poslije njegovih terapija sve bilo uredno, osim sto je jos HPV pozitivan ali nema promjena na grlicu.

Sto se tice doma zdravlja Dr. Amra Habibovic je meni vodila trudnocu i moram reci da je divna. Posebno mi se svidja sto nije ljubitelj lijekova u trudnoci i ne preporucuje nista ako bas nije nuzno. Sad kako je nacelnica nema bas puno vremena ali eto ko bude kod nje nece se pokajat.
Amela Adzajlic je isto dobra samo za mene ona je malo gruba. Mozda se neke nece sloziti ali eto to je moje misljenje.

Poslije porodjala sam isla na kontrolu i bio je Dr Edin Ostrvica. Moram priznat da sam odusevljena njegovim pristupom, savjetima i njeznoscu. bas me bilo strah pregleda poslije poroda a ni osjetila nisam. Doktor je za 10.

Sto se tice 4D ultrazvuka Dr. Dzenita Hujdurovic (Plava poliklinika) je super. Radi po sat - sat i po UZ, bas je detaljna i sve fino objasni. Inace i obicni UZ dugo radi i objasni svaku sitnicu. Eto i nju bi preporucila bar sto se tice UZ tj njihovog aparata. nema mu ravnog u Tuzli.

05.01.2013 23:50 Moja Dalia
Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti...
Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 246
18.7.2013 16:19:33   
marijana25
Pozdrav svima...Molim Vas, da li neko zna kakva je kao ginekolog dr. Azra Hadžimehmedović koja radi na Gradini? Unaprijed hvala :)

(odgovor članu Dalia_88)
Neposredna veza do poruke: 247
22.7.2013 23:26:22   
erda
Dr. Hadžimehmedović je O.K.
Što se tiče vođenja trudnoće i inače dijagnostike broj 1 u Tuzli je dr. Adžajlić Amela, u DZ ili privatno. Neću reći da je najbolja ali je što se tiče stručnosti kompletna. Toplo preporučujem, možete joj se prepustiti s punim povjerenjem!

(odgovor članu marijana25)
Neposredna veza do poruke: 248
19.8.2013 0:14:16   
bubamara_11
Jel mi moze neka od vas ako ima poslat u PP broj Indire Serak da zakazem termin za pregled.

(odgovor članu erda)
Neposredna veza do poruke: 249
20.8.2013 21:23:27   
bubamara_11
Niko nema broj izgleda.

(odgovor članu bubamara_11)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *