Hanady RR -> RE: Sedmični (tjedni) jelovnik (4.12.2012 0:05:25)
|
ja se još uvijek vodim sedmičnim[sm=smiley36.gif] subotom obavljam nabavku onoga što mi nedostaje ... svakako moguće da mi dođe do izmjene ako imama goste il eventulano neku želju u toku iste al sedmični me održavaju u organizaciji ponedeljak: supa do telećih kostiju, makarone uvijene u bojama sa faširanim mesom i soso paradjzom domaćim, pamezan, slata kislei karfiol i krastavice, desert palachinke sa dulce de leche, drenjkom ili betiljem utorak: supa od pilećih krilaca, kvrguša pileća, desert machmalow kolač, salata kiselina po želji srijeda: oslić bez glava u foliji sa krompirom, tikvicom, lukom i mrkovom, bruskete sa bijelim likom i pešunom, nadam se ostata će deserta četvrtak: begova čorba, purećii kolačići, pire od krompira i karfiola (ILi kremasti karfiol ako nađem recept koji je šetao po chat temi nekoliko dana) , slata kiselina po želji petak: begova čorva, sirnica , domaći jogurt, puding čokolada-jagoda sa dodoatkom pahuljica subota i nedelja u hodu smišljam...il u petak... dal idem ndgej ili ne igra mi ulogu isto... ovo je sa zovu sedmicu... uz ovo uredno imam kombinacije na ovo sa staije dijete što trenutno smije.... sokovi prirodni za sve, voće, kokice, kiflice, džidže i midže... i svi siti, ovce na broju a kuharici dobro nije[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|