ajla86 -> RE: sex poslije poroda (11.3.2013 13:05:46)
|
IZVORNA PORUKA: mamaibabo IZVORNA PORUKA: ajla86 IZVORNA PORUKA: mamaibabo IZVORNA PORUKA: veeseelaa drage zene ja imam vejiki problem zovese -nezelim sex kako bona de se malo skoncenriši istuširaj se u nekoj lijepoj kupki, namaži se nekom kremom, osjećaj se seksi, pogledaj se na ogledalu i baci se u zavodjene tm bito je započeti, poslije ide bez problema draga vesela gdjecu se osjecati sehi kad imam sike d poda,visak kila i grozne podocnjake ....cccccc neka jos malo da se uredim pa aljda cu i sama pozeljet....[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] bitno se osjecati [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nebudali majke ti....moras se trgnuti.....i ja sam propala nakon poroda i kad smo izasli za 8 mart sve napucane zene,utegnute a ja se razvukla ko harmonika [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] svaku noc radim neke vjezbice da se zategnem malo....i odmah se bolje osjecam.....nemoj se dovoditi da tako mislis o sebi,potrudi se onda ...bitno je znati to sve upakovati...kamuflaze malo [sm=smiley2.gif][sm=smiley2.gif][sm=smiley2.gif][sm=smiley2.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ajla lolim te ti si moja kraljica ti i smajli ma da upravu si al ja prvo trebam da sebe prihvatim ovakvu [sm=hudicek.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] ma prihvataj se sto prije,nebudali....ja imam 100 kg pa sta?treba me ubiti zbog toga....a spavaca sva u ogledalima [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ugasim svjetlo i uzivam....poceela sam raditi na korekcijama nekim...brze dolazi sebi,ako se ti nevolis,necjenis kako ce te muz?
|
|
|
|