mamabb -> RE: sex posle poroda... (25.1.2013 12:56:02)
|
IZVORNA PORUKA: ABC Prvi odnos smo imali nakon neka cca 2 mjeseca. Moj problem je taj sto moj muz ne pokazuje nikakvo interesovanje, po tom pitanju, za mene. I taj prvi put je bilo nekako na moju inicijativu, na brzinu odradjeno... kao da smo prethodni odnos ilali prije par sati a ne prije pola godine. Uglavnom je umoran/pospan/glava ga boli. Obicno smjestim bebu na spavanje oko 10 ili 11 sati navecer i imamo par sigurnih sati za nas... On, jednostavno, nikada ne pozeli to vrijeme provesti sa mnom na taj nacin. A s druge strane, ne odbija i cak i trazi da se njega zadovolji... Pokusavala sam razgovarati sa njim na tu temu: u ppocetku je govorio da se "boji" moje rane, a sada me hladno ignorise kada je to u pitanju. Jako se ruzno osjecam... Uff što bi ga zadovoljila pohvalio bi se...jako sam sebična u ovom, prvo ti mene namiri pa se onda ne sekiraj[sm=smiley36.gif] Meni je dugo trebalo da se dovedem u formu nakon poroda, toliko me strah bilo sve sam mislila da ću se raspasti[sm=smiley36.gif] al nakon prvog puta ide sve ko podmazano, meni je sad čak bolje nego prije poroda[sm=zmeden.gif] Mogu misliti kako se osjećaš. Neka on fino tebi ono ko fol pregleda gopođu, zamoliš ga, da eto ko vidi jel OK pa nek se uvjeri da se nema čega plašiti.
|
|
|
|