Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ajla ti po svom ali i ja znam da poslije carskog kažu da treba čekati 6 sedmica. vidi sve ove što su se ranije odradile su rodile prirodno. u svakom slučaju sretno
Istina, ja sam prirodno rodila, ali isjekli me od - do, dođe to skoro pa isto.
uhhh nebi mogla trezveno razmisljati... u trudnoci smo probali da se nesexamo ali da se "mazimo" i ja zavsila na jezeru kontrakcije ludzacke....kazem ja dr nije bio sexa samo sam se uzbudila...i materica mi sta ja znam kako i sto na uzbudzenje tako burno reagovala i da ja njega ni ocima nisam vidjela...ni sad past ce maleni veceras za domovinu nema mu druge.....
diso....cula sam da je prvi odnos nakon prirodnog poroda vecinom lose iskustvo...a ja sam ti an cr rodila...nakon ovolike apstinencije ja sam opet nevina.ko da mi je 15 hahahahahahaha kokara ostala mala
Ja sam imala pojačan libido u trudnoći, tako da, Ajla, bilo je zalijevanja bašte svakodnevno, ma poplava prava. Jesmo, vala, do haman zadnjeg dana. Joj kad se sjetim onog stomaka, te prevrni se, okreni se, vako, nako... ma nikako. hahaha
Sad je sve splasnulo, valda se hormoni povratili, a kad vidim ovaj svoj stomak i sise iz kojih mlijeko curi,ma ne bih se ni ja sa mnom seksala da sam on... hahah
uhhh nebi mogla trezveno razmisljati... u trudnoci smo probali da se nesexamo ali da se "mazimo" i ja zavsila na jezeru kontrakcije ludzacke....kazem ja dr nije bio sexa samo sam se uzbudila...i materica mi sta ja znam kako i sto na uzbudzenje tako burno reagovala i da ja njega ni ocima nisam vidjela...ni sad past ce maleni veceras za domovinu nema mu druge.....
diso....cula sam da je prvi odnos nakon prirodnog poroda vecinom lose iskustvo...a ja sam ti an cr rodila...nakon ovolike apstinencije ja sam opet nevina.ko da mi je 15 hahahahahahaha kokara ostala mala
pa šta fali našima, naše su podšivene tocnije " ukrpljene"
mala bila nemirna..grcevi je slomise a mama sa cipkanim gacama ostala suhe koke....nista od mog sexa mozda veceras...ona kad je zaspala ja se komirala od nosanja,ninanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
Prije nego sto si se rodila nosila sam te ispod svog srca...Od trenutka kada si dosla na ovaj svijet,do trenutka kad ja odem sa njega,zauvijek cu te nositi u srcu...
E drage moje,nakon 2 mjeseca apstiniranja,probamo mi i ne mozeee.Helem,ja kao da sam se suzila dole,a porodila sam se carski.Jedva nekako izguramo,a poslije me sve bolilo,pogotovo kad sjednem. Da li se ovo kome desavalo?Sta da radim,osim mozda da navjezbam
Prvi odnos smo imali nakon neka cca 2 mjeseca. Moj problem je taj sto moj muz ne pokazuje nikakvo interesovanje, po tom pitanju, za mene. I taj prvi put je bilo nekako na moju inicijativu, na brzinu odradjeno... kao da smo prethodni odnos ilali prije par sati a ne prije pola godine. Uglavnom je umoran/pospan/glava ga boli. Obicno smjestim bebu na spavanje oko 10 ili 11 sati navecer i imamo par sigurnih sati za nas... On, jednostavno, nikada ne pozeli to vrijeme provesti sa mnom na taj nacin. A s druge strane, ne odbija i cak i trazi da se njega zadovolji... Pokusavala sam razgovarati sa njim na tu temu: u ppocetku je govorio da se "boji" moje rane, a sada me hladno ignorise kada je to u pitanju. Jako se ruzno osjecam...
Prvi odnos smo imali nakon neka cca 2 mjeseca. Moj problem je taj sto moj muz ne pokazuje nikakvo interesovanje, po tom pitanju, za mene. I taj prvi put je bilo nekako na moju inicijativu, na brzinu odradjeno... kao da smo prethodni odnos ilali prije par sati a ne prije pola godine. Uglavnom je umoran/pospan/glava ga boli. Obicno smjestim bebu na spavanje oko 10 ili 11 sati navecer i imamo par sigurnih sati za nas... On, jednostavno, nikada ne pozeli to vrijeme provesti sa mnom na taj nacin. A s druge strane, ne odbija i cak i trazi da se njega zadovolji... Pokusavala sam razgovarati sa njim na tu temu: u ppocetku je govorio da se "boji" moje rane, a sada me hladno ignorise kada je to u pitanju. Jako se ruzno osjecam...
Uff što bi ga zadovoljila pohvalio bi se...jako sam sebična u ovom, prvo ti mene namiri pa se onda ne sekiraj
Meni je dugo trebalo da se dovedem u formu nakon poroda, toliko me strah bilo sve sam mislila da ću se raspasti al nakon prvog puta ide sve ko podmazano, meni je sad čak bolje nego prije poroda
Mogu misliti kako se osjećaš. Neka on fino tebi ono ko fol pregleda gopođu, zamoliš ga, da eto ko vidi jel OK pa nek se uvjeri da se nema čega plašiti.
Prvi put je bilo ok, bezbolno i ugodno, tako da sto se te vrste straha tice - ne moze ga imati. on kaze da kad bude prilika da ce se i desiti... a priliku imamo stalno, al on nista. ja ne bjezim od toga da budem inicijator, ali u ovakvim uslovima ne mogu... jer nije to to, ako je iznudjeno...