Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
skorpija i ja sam mislila tako oni sve izvade i nema i tesila se time medjutim nisu me hteli otpustit iz bolnice zbog toga,cekali krvarenje i rekli naici ce da idem kuci,ajd svaki dan cekaj do neih 10 dana dok nije naislo to je bio uzas nisam smela ustat bebica gladna ...
Mene je uvijek cudilo kada neke zene kazu ma sve je super dok se zena ne porodi,
kada se porodi sex vise nije toliko dobar kao prije....
kod nas obrnuto ne moze biti bolje....
I kod nas
Meni je bilo doobroo, samo što sam ja čekala da dobro zarastem,jedno 2,5 mjeseca Nešto me bilo strah da ću opet sva se rascvjetati,al me nekako uvjeri muž da se to neće deisti E, jes mi onda bilo žao što sam toliko čekala
Par dana prije ceteresnice. Nismo vise mogli da cekamo,a krvarenje je dosta prije toga proslo. Bilo je super...U pocetku mali strah,kao da je prvi put ,kasnije islo ko podmazano,hahahahah
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
I mi smo malo prije ceteresnice, sto kaze Rime nismo mogli vise da cekamo. Ja sam se porodila CR, ali me je odnos bas bolio i jos me boli. Manje, ali ipak boli. Nije mi jasno s obzirom na to da sam se porodila CR. Kazu da je moguce zbog hormona jer dojim. Ali evo Rime ti nemas tih problema, a i ti dojis???
Uglavnom nema boli,nego je "zica" malo smetala. Sad vise nista nesmeta. Ali svaki put me bas bude strahhh...
Cickolini,ne znam da li ima veze s dojenjem?! Organi su svi pomjereni,sve se jos vraca na svoje,mozda zbog toga boli..
Proci ce,a onda opet noge u vis
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
Ja sam se porodila na CR, i jedva sam 30ak dana izdrzala hahaha... Nije me bolilo, manje/vise sam osjecala neugodnost zbog rane, pa smo praktikovali "kasika" pozu hehehehehe.... Eto malo detalja
ni mi nismo čekali 40 dana, porodila se na CR, poseksali se možda nakon mjesec od poroda, malo me boljelo, al pošto se mi nismo seksali čitavu trudnoću , prvi seks poslije poroda je bio ko prvi put hehehe. Al zato sad............Uh bolje da šutim
I ja sam se porodila na carski,s tim da sam trudnoću u bolnici čuvala 2 mjeseca,a i cijelu trudnoću me bolio stomak. Kada smo mm i ja pokušali prebrojiti koliko puta smo imali sex za vrijeme trudnoće bilo je stvarno žalosno,i sada me tuga uhvati! Ali smo ipak čekali 40 dana,tako mi je predložila dr.
Rime ne odustajem ja iako boli hahha Ali ne znam sta boli jos je bio CR. Mi smo praktikovali sex do dan pred porod haha Bili smo bas aktivni hahah pa ne znam sta sad boli ...Boli kao da sam preuska ... sad bih rado nesto napisala (il'' sam se ja suzila, il'' je nesto naraslo hahahhahahhahaha) Oprositite na mom jeziku haha
< Poruku je uredio Cickolini -- 24.3.2011 13:03:08 >
Rime ne odustajem ja iako boli hahha Ali ne znam sta boli jos je bio CR. Mi smo praktikovali sex do dan pred porod haha Bili smo bas aktivni hahah pa ne znam sta sad boli ...Boli kao da sam preuska ... sad bih rado nesto napisala (il'' sam se ja suzila, il'' je nesto naraslo hahahhahahhahaha) Oprositite na mom jeziku haha
Isti slučaj. Ja osjećam da sam nekako sad uska, mada podižem ego mm pa kažem da je kod njega izgleda nešto naraslo hahahhaa (al u limburgu). Ma možda je zbog toga što nismo imali seks tokom trudnoće pa je zaraslo
Isti slučaj. Ja osjećam da sam nekako sad uska, mada podižem ego mm pa kažem da je kod njega izgleda nešto naraslo hahahhaa (al u limburgu). Ma možda je zbog toga što nismo imali seks tokom trudnoće pa je zaraslo
I kod mene vako Kod nas urijetko sex, ali ima tu i drugih razloga, ne organizujem se dobro... Pošto sam ja s bebom sama muž radi i kad dođe s posla jedva čekam da on malo preuzme M da se odmorim. Eh kada naveče M zaspi obično i on zaspi jer je umoran a ja onda se dočepam kompa i tako do sitnih sati i ne nađem prostora za sex... A nemam ni želju neku sad pretjeranu ali ja to sve prepisujem dojenju. kontam da kad prestanem dojit želja će se vratiti. Inače funkcionišemo mi dobro i ovako ali fali i sex što jest jest
ne, ne, NEEEEEEE moraš se sexati, bit će ti ljepša koža, sjajnija kosa, bićeš vedrija i raspoloženija frustriranost i umor se smanjuje, ljepše ćeš spavati i kad ustaneš nećeš biti mrzovoljna imaćeš elana za svakodnevni posao samo se sexajte
Mene je uvijek cudilo kada neke zene kazu ma sve je super dok se zena ne porodi,
kada se porodi sex vise nije toliko dobar kao prije....
kod nas obrnuto ne moze biti bolje....
bravo medić! ne kontam neke žene uopće, toliko se okupiraju djecom i svadnevnim poslovima da zanemare partnera i samu sebe! halo za sex se uvijek mora imati vremena i želje ako je želja trenutno splasnula kupite si neku krpicu, neki lijep veš i zavedite svog muža napravite kasnu večericu (kad beba zaspi), ptvorite neko fino vino (ko pije) i probudite ponovo strast
on zaspi jer je umoran a ja onda se dočepam kompa i tako do sitnih sati i ne nađem prostora za sex...
ne, ne, NEEEEEEE moraš se sexati, bit će ti ljepša koža, sjajnija kosa, bićeš vedrija i raspoloženija frustriranost i umor se smanjuje, ljepše ćeš spavati i kad ustaneš nećeš biti mrzovoljna imaćeš elana za svakodnevni posao samo se sexajte
Svaka ti je na mjestu veeseelaa i moram se malo tgnut, malo bolje se organizovat. Zezam ja MM mi smo isto neki cimeri, sve radimo zajedno samo se ne sexamo