Lalana -> RE: Beba ne kaki (20.6.2011 12:01:07)
|
IZVORNA PORUKA: gagach nakon dugog oblijetanja zavrsih i na ovoj temi...ko o cemu ja o kakici[sm=smiley19.gif] Mom bebsonu su dva i pol mjeseca i poceo je da mi kaka svakih 7 dana...iskljucivo je dojena beba da napomenem...eh...znam da se zatvor moze desiti nekad ali da bas kaki svakih 7 dana i to nakon kamilica,toplomjera, masaza itd...Ima vjetrove konstantno i po cijeli dan koji znaju toooliko da smrde da je to strasno....nakon petog dana bez stolice postane jako jako nervozan i placljiv i samo trpa hranu u sebe...jede svakih sat valjda da pogura,napinje se ali sve sto izadje jeste jedna zlatno zuta tacka na peleni[sm=smiley19.gif] Sinoc je stenjao i prduckao cijelu noc...nisam oka sklopila...bas mi ga zao[sm=smiley19.gif] koliko je normalno da djete kaki svakih sedam dana? gagach ja sam takvo iskustvo imala sa svojom djecom ali se desavalo mozda svega 2-3 puta. Dakle bukvalno po 7 dana ne moze da kaki, jede uredno, popije caj od kamilice, ali nema kakice[sm=smiley13.gif]. Dokt. je rekao da se to desava kod mnoge djece i ako dijete puno ne pokazuje znakove da se pati, da ima puno vjetrova ili place, normalno je, ali ako se bukvalno muci 7 dana e onda bi ja hitno otisla doktoru, iako mozda ne znaci uzbuna, ali obavezno popricaj sa pedijatrom...
|
|
|
|