Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a gladne djece joj ko med su.mi nismo imali faze jedenja namjestaja al zato je zato kvallitneno grizla nas.i sad gad se sjetim sva se stresem.stalno smo imali modrice.nevjerovatno kojokm brzinom to uradi
RE: Šta rade ti maleni zubići? 12.11.2009 20:25:27
dana3
Sjecate s eonog crtanog kad je onaj crvic trazio drvo hahahah evo moj jeo daljinski pa se sad svadja sa tatom i pita se zasto je dobio nagradno oduzimanje istog