Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ovo je bio nov krevetić, ali kad su počeli da niču zubići nastalo je ovo
Da li ste imale i vi ovakva iskustva? Ja nisam mogla vjerovati da to maleni zubići mogu izdržati, čak sam mislila da će i ostati na toj ogradici, al hB izdržali su ...
RE: Šta rade ti maleni zubići? 11.11.2009 11:10:38
Skvo RR
Hahhahaha....jesam se nasmijala....Popravila si mi jutro.... Mi nismo imali ovakav slucaj....jao presmijesno je.... Nemoj zamjeriti Breskva, ali bas sam se ismijala.....
RE: Šta rade ti maleni zubići? 11.11.2009 11:14:09
dana3
Zamisli smo kako glodje ogradu .ma kazu da mi pojma nemamo koliko boli nicanje zuba.Ja sam predmet grizenja,imam na ruci par ujeda a cipelicu sma bacila-pojeo je ko cuko.nisam se sjetila da je uslikam.
Bas dobra tema -
RE: Šta rade ti maleni zubići? 11.11.2009 11:16:10
emma.L
Ovako i naš izgleda ali kad se izbliza gleda pošto je samo prelakiran . Mislim da tu dosta doprinese i pljuvačka koja se uvijek cijedi niz prečkice ako ne uđeš iste sekunde kad čuješ da se probudila .
RE: Šta rade ti maleni zubići? 11.11.2009 11:20:33
Anoniman
Breskva, pa ne merem vjerovati, ahhaahaahahhahaah, al' je jako dijete, mi jos nemamo nista slicno, vidjecemo sta ce se desiti kad niknu , bravo za malog tigra
RE: Šta rade ti maleni zubići? 11.11.2009 11:35:38
Anoniman
Žene drage nemojte me zabrinjavati pa nije zar moj samo ovakav, šta će biti kad mu izniknu svi Nunichi nabavila si puzzle , to ja zovem Alimov keksić, njih redovno žvače...
RE: Šta rade ti maleni zubići? 11.11.2009 13:39:21
hanabanana
Ja nemam ovakvo iskustvo...a razlog je vjerovatno što na toj gornjoj stranici krevetić ima plastičnu zaštitu....a ja se pitala što je tu taj plastični umetak?! I evo tek sada dobih odgovor.