RE: Gdje kupiti - igračku? (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Dječija oprema

Poruka

tap3ah -> RE: Gdje kupiti - igračku? (20.12.2014 15:22:23)

IZVORNA PORUKA: Lavica28

Je li iko upratio gdje su najjeftinije lego kockice ili je to svugdje u 5 deka?

Na e-kupi je najeftinije.
Mislim da je još akcija besplatne dostave.

Mi smo par stvari uzimali i sve je jeftinije nego u bilo kojoj radnji.

Lavica28 -> RE: Gdje kupiti - igračku? (21.12.2014 21:03:31)

E hvala ti puno za info..ovo sto sam ja po radnjama gledala, sve je u par KM-ova razlika...najjeftinije u knjizari u Alti, a najskuplji Babycentar. Pogledacu e-kupi, hvala jos jednom!

R&T@ -> RE: Gdje kupiti - igračku? (24.12.2014 19:06:28)

Da li ste negdje u Sarajevu vidjele drustvenu igru zapetljavanja i raspetljavanja?

minie -> RE: Gdje kupiti - igračku? (13.1.2015 11:04:41)

Jesu li se pocele u Sa prodavati figurice Masa i medvjed? Album i slivice jesu, ali vidim na miniju reklamiraju da imaju i figurice.

Lavica28 -> RE: Gdje kupiti - igračku? (13.1.2015 12:36:54)

Gdje se prodaju albumi Masa i medvjed?

tap3ah -> RE: Gdje kupiti - igračku? (13.1.2015 14:26:11)

Ima na svi trafikama. Dolazilo je i uz kolibrić.
1 KM 5 sličica

problem je što ima oko 200 sličica u albumu tako da se ne isplati to ni početi skupljati.

minie -> RE: Gdje kupiti - igračku? (13.1.2015 15:51:10)

Mi kupili u Alti. Album 3 KM, a alicice 5 kom 1 KM.

Lavica28 -> RE: Gdje kupiti - igračku? (14.1.2015 9:08:26)

Drage mame koje imate curice, treba mi barbika za jedan rodjendanski poklon, gdje da nadjem "pravu", kad sam ja bila mala znam da je bila podjela na prave kojima se savijaju ruke i one koje nisu prave heheh :) je li to i dalje vrijedi, nisam nikako upucena u danasnje barbike :)

Lady26 -> RE: Gdje kupiti - igračku? (14.1.2015 9:28:23)

Drage mame koje imate curice, treba mi barbika za jedan rodjendanski poklon, gdje da nadjem "pravu", kad sam ja bila mala znam da je bila podjela na prave kojima se savijaju ruke i one koje nisu prave heheh :) je li to i dalje vrijedi, nisam nikako upucena u danasnje barbike :)

Bambini Mondo, Denis, ona nova prodavnica pored Mcd u titovoj....[sm=smiley1.gif]

sunshine_sa -> RE: Gdje kupiti - igračku? (14.1.2015 9:42:29)

Ja uvijek svasta nadjem u BINGU, po puno nizim cijenama iste stvari kao u ostalim radnjama u BBI.[sm=bravo.gif]

Lavica28 -> RE: Gdje kupiti - igračku? (14.1.2015 11:27:46)

Hvala zenice :)

berni_Sa -> RE: Gdje kupiti - igračku? (15.1.2015 12:57:52)

Pozz da li je neko kupovao djeciji laptop? gdje ima ako iko zna i cijene kako se krecu...

bebaa -> RE: Gdje kupiti - igračku? (15.1.2015 13:02:06)

IZVORNA PORUKA: berni_Sa

Pozz da li je neko kupovao djeciji laptop? gdje ima ako iko zna i cijene kako se krecu...

imaš na Dobrinji u Konzumu ona velika radnja sa igračkama...ne znam tačno cijenu cca 40 km.....

Hanady RR -> RE: Gdje kupiti - igračku? (15.1.2015 13:02:44)

ja fakat nemam pojma sada al ja sma kupovala svojim curicama one dora i minis konjiće...dora je bila prekupa to tek se bilo i pojavilo ko fora...a minis konjić manje od petobanke je bio...
al ima ih bez likova, ono da nisu mami pare jer je na njemu kity, nindža i to po 35 Km rlo finih...imaju ih tržni centri Bingo itd...pogledaj i ove radnje polovne robe oni opet imaju vrlo kvalitetne za te novce a rade i izgledaju isto ko i novi bogami

Medić* -> RE: Gdje kupiti - igračku? (15.1.2015 13:09:56)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja fakat nemam pojma sada al ja sma kupovala svojim curicama one dora i minis konjiće...dora je bila prekupa to tek se bilo i pojavilo ko fora...a minis konjić manje od petobanke je bio...
al ima ih bez likova, ono da nisu mami pare jer je na njemu kity, nindža i to po 35 Km rlo finih...imaju ih tržni centri Bingo itd...pogledaj i ove radnje polovne robe oni opet imaju vrlo kvalitetne za te novce a rade i izgledaju isto ko i novi bogami

Da, ja sam tu uzimala, super nam bio, evo 3 gneracija se igra.
Po radnjama novi preskupi....

berni_Sa -> RE: Gdje kupiti - igračku? (15.1.2015 13:58:59)

super hvala vam punoooo[sm=bravo.gif]

I love youu -> RE: Gdje kupiti - igračku? (25.1.2015 14:42:06)

Cao, može li pomoć gdje kupiti plastični sto i stolicu za djevojcicu od 2 god? Gdje god smo tražili nema :(

Lavica28 -> RE: Gdje kupiti - igračku? (16.3.2015 11:56:36)

Da li ste igdje vidjeli igracke na temu Boba Graditelja?

hampsi -> RE: Gdje kupiti - igračku? (16.3.2015 20:48:23)

IZVORNA PORUKA: I love youu

Cao, može li pomoć gdje kupiti plastični sto i stolicu za djevojcicu od 2 god? Gdje god smo tražili nema :(

Ne znam odakle si, ali u Kiseljaku ima toga na par mjesta, npr kod Antica ili u Tradeliju. Ima i u FIS-u u Vitezu, u Sarajevu nisam vidjela

irenaSA -> RE: Gdje kupiti - igračku? (16.3.2015 21:18:30)

Ako misliš na obični plastični ima ih u Marsu.. a ako na one poput onih u igraonici ja sam ih viđala u Škafi...

minie -> RE: Gdje kupiti - igračku? (17.3.2015 9:32:19)

Da li ste igdje vidjeli igracke na temu Boba Graditelja?

Ja sam ga vidjala ko malene u prodavnici, pitaj nju, mozda ima nesto. Kod nas po prodavnicama nisam vidjala.
Nama trebaju Masa i Medo u kompletu ;)

Lavica28 -> RE: Gdje kupiti - igračku? (25.3.2015 15:13:16)

Ja danas vidjela u Konzumu, vrlo su jeftine, sto oko 10 a stolice oko 5-6 KM.

cija -> RE: Gdje kupiti - igračku? (9.4.2015 12:40:54)

Gdje u Sarajevu ima za kupiti , veći izbor Lego Friends?

delfin -> RE: Gdje kupiti - igračku? (15.4.2015 9:04:41)

mi smo u fazonu vatrogasaca, ima li ko iskustva? zna li neko gdje ima kupiti kućica vatrogasac Sam, ili neki dobro vatrogasno auto
ono što s enjemu sviđa je 200 KM[sm=smiley29.gif]

Skvo RR -> RE: Gdje kupiti - igračku? (15.4.2015 9:53:23)

IZVORNA PORUKA: delfin

mi smo u fazonu vatrogasaca, ima li ko iskustva? zna li neko gdje ima kupiti kućica vatrogasac Sam, ili neki dobro vatrogasno auto
ono što s enjemu sviđa je 200 KM[sm=smiley29.gif]

mislis da on udje unutra?

ako trazis manje, imas u beba kids-u dobro vatrogasno..mozda nekih 20 cm, jako kvalitetan..oko 50-60 KM koliko se sjecam

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>